FITMAMI by Nuša Gnezda

Termin ponudbe:
10.10.2022 - 31.12.2023

Fitmami Znak Pozitiv

ŠPORTNO TRENIRANJE, NUŠA GNEZDA S.P.

Kalistrova ulica 8
6230 Postojna

info@fitmami.si

https://www.fitmami.si/fitmamiprogram

Člani programe zvestobe Varuh zdravja lahko izkoristite 20 % popust na vse programe Fitmami, ki jih pripravlja Nuša Gnezda, strokovnjakinja za treniranje žensk med nosečnostjo in po porodu. Programi so na voljo na spletni strani www.fitmami.si in so prilagojeni glede na težavnost vadbe in cilje, ki jih želite doseči. Izbirate lahko med programi za nosečnice, novopečene mamice in tiste, ki si želite nadaljevati z bolj naprednimi in težjimi vadbami.

Kako uveljavite popust?

  • Na spletni strani www.fitmami/fitmamiprogrami izberite program, ki ustreza vašim željam in potrebam. Ob prijavi nato v polje »coupon code« vtipkajte: VARUHZDRAVJA.


Popust velja na redne cene programov Fitmami. Ponudba velja do vključno 31. 12. 2023. Popusti se med seboj ne seštevajo.

Zakaj FITMAMI?

Materinstvo je že samo po sebi svojevrsten izziv, ostati v formi in telovaditi pa je poleg vsakdanjih obveznosti in časovnih stisk za prav vsako mamico ali bodočo mamico še dodaten napor. V primežu časovnih stisk tako marsikatera ženska rada telovadi doma, takrat ko si vadbo sama umesti v svojo dnevno rutino in s tem prihrani čas. Najpomembneje pa je to, da vas v tem čudežnem obdobju podpira strokovnjakinja, ki se spozna na vaje, ki so primerne in ne preobremenijo telesa. Nuša gnezda, Fit Mami: »Za vse mamice in nosečke, ki se želijo počutiti dobro v svojem telesu.«

Podrobnejše predstavitve programov s cenami najdete TUKAJ.


Nazaj na seznam ugodnosti

Imate vprašanja?

Naši svetovalci imajo odgovore.