Tečaj za vaditelja čolna

Termin ponudbe:
01.07.2020 - 31.05.2021

Morska Pot d.o.o.

Morska Pot d.o.o.

Ulica Istrskega odreda 10,
IZOLA - ISOLA,
6310 Izola - Isola

+386 (0)5 67 45 420
info@izpit-za-coln.com

https://izpit-za-coln.com/

Člani programa zvestobe Varuh zdravja lahko pri Morski Poti koristite naslednje ugodnosti:

  • 56 % popust na tečaj za voditelja čolna.

Tečaj za voditelja čolna traja 16 šolskih ur (4 šolskih ur v predavalnici in 12 šolskih ur preko spleta) in ustreza izpitnemu programu Uprave RS za pomorstvo.

Izvajalec tečaja je Morska pot d.o.o. in poteka po preizkušenem sistemu kombinacije predavanj, praktičnih vaj iz vozlov in navigacije ter primerov iz prakse, ki jih dopolnjuje več kot 110 kratkih videovsebin.

Tečaj vodijo izkušeni predavatelji, ki se 100% posvetijo tečajnikom, tako da so ti dobro pripravljeni na izpit in znajo odgovoriti na več kot 420 možnih izpitnih vprašanj.

Redna cena - 135 EUR, cena za zavarovance Vzajemne vključene v program Varuh Zdravja – 59.90 EUR (56% popust). Cena vključuje DDV. 

Ponudba vsebuje: tečaj za voditelja čolna, ki traja skupaj s ponavljanji kar 16 šolskih ur, barvni priročnik (v vrednosti 29,90 €), 2 originalni navtični karti in vrvico, več kot 110 videovsebin, navodila in prijavnico za prijavo na izpit voditelja čolna ter brezplačno uporabo učnih gradiv in pripomočkov + DODATNO Priročnik Vprašanja&Odgovori.
Ponudba ne vključuje stroškov opravljanja izpita v višini 54,50 €, ki jih po navodilih ponudnika poravnate Upravi RS za pomorstvo.

Lokacije in termini tečajev dostopni na: https://izpit-za-coln.com/index.php/izpit-za-voditelja-colna-morje-vprasanja-z-odgovori
Tečaj lahko opravljate v 9 večjih mestih po Sloveniji: Ljubljana, Maribor, Celje, Kranj, Koper, Novo mesto, Nova Gorica, Dravograd in Murska Sobota.

Več o pogojih uveljavljanja ugodnosti Varuh zdravja najdete tukaj.


Nazaj na seznam ugodnosti

Imate vprašanja?

Naši svetovalci imajo odgovore.