Do svojih zavarovanj dostopajte kjerkoli in kadarkoli. Obiščite portal Do svojih zavarovanj dostopajte na MOJ VARUH ZDRAVJA MOJ VARUH ZDRAVJA

Nagrajenci Nagradne igre »Osvoji nepozabno izkušnjo s frendi na Szigetu«

Nagradna igra je potekala od 5. 4. 2023 do vključno 20. 5. 2023.

V nagradni igri so lahko sodelovale fizične osebe, stare od 18 do 30 let, ki so članice programa aktivnega varovanja zdravja Varuh zdravja (v nadaljevanju Varuh zdravja). V nagradni igri so udeleženci sodelovali s pravilno izpolnitvijo spletnega obrazca, na katerega so zapisali zahtevane podatke (ime in priimek, spol, datum rojstva, davčna številka, elektronski naslov, telefonska številka mobilnega telefon, naslov), podali soglasje za neposredno trženje in soglasje k Splošnim pogojem programa aktivnega varovanja zdravja Varuh zdravja.

Pogoje nagradne igre najdete TUKAJ.

Nagrade prejmejo:

  • 1. nagrada

Obisk festivala Sziget na Madžarskem za štiri osebe, ki vključuje (vse za štiri osebe): navadna vstopnica za 6 dni festivala + prenočitve znotraj festivalske lokacije SIESTA in PARK camping, postavljen šotor za 4 osebe + transfer Ljubljana – Budimpešta (bus) (1x) 

Tjaša Karas

  • 2. nagrada

Prenosnik Lenovo IdeaPad 3 15ALC6 R5-5500U 8GB 512GB 15.6in FHD W11H SLO Key (1x)

Rene Vršič

  • 3. nagrada

Pametni telefon APPLE IPHONE 11 (1x)

Eva Brilej Rozman

  • 4. nagrada

Zavarovanje za tujino Multitrip – celoletno, za posamezno osebo, paket S (5x) 

Katja Lotrič
Špela Kolarič 
Jaka Mikulič
Marina Simoska
Rok Retar

  • 5. nagrada

Promocijski paket Vzajemne (5x)

Lana Miklavec
Ela Mikulan
Klara Krajnc
Aljaž Onič
Lara Batistuta

Nagrajenci bodo o nagradah in pogojih za prevzem le-teh obveščeni po e-pošti, in sicer najkasneje do 5. 6. 2023. Če se nagrajenci na obvestilo o prejemu oziroma prevzemu nagrade ne bodo odzvali v roku 7 dni od dneva prejema obvestila, jim pravica do nagrade zapade.

Nagrajencem čestitamo!

Nazaj na Novice in aktivnosti