Do svojih zavarovanj dostopajte kjerkoli in kadarkoli. Obiščite portal Do svojih zavarovanj dostopajte na MOJ VARUH ZDRAVJA MOJ VARUH ZDRAVJA

Nagrajenci Nagradne igre »Na kolo za zdravo telo«

V nagradni igri so lahko sodelovale polnoletne fizične osebe s pravilno izpolnitvijo spletnega obrazca, na katerega so zapisale zahtevane podatke (ime in priimek, datum rojstva, davčna številka, elektronski naslov, telefonska številka mobilnega telefon) in podale soglasje za neposredno trženje.

Pogoje nagradne igre najdete TUKAJ.

Nagrade prejmejo:

  • 1. nagrada

1 x bon za nakup kolesa do višine zneska 1.000 € v trgovini A2U bikes (v poslovalnici v Ljubljani)*

Smiljan Rabič

  • 2. nagrada

Športni nahrbtnik

Nataša Klančar Ambrožič

  • 3. nagrada

Kolesarski dres

Urban Poglajen
Angela Petek
Katarina Velušček

  • 4. nagrada

Športna majica Odlo

Lidija Mikuž
Bojan Dolenec
Roki Dragan
Štefka Svetelj
Branko Ulbin


*- v kolikor je vrednost kupljenega kolesa nižja od 1.000 evrov, Vzajemna plača dejansko vrednost kolesa in ne poravna razlike v denarju do zneska 1.000 evrov. V kolikor se dobitnik-ca nagrade odloči za nakup kolesa, ki je dražji od zneska 1.000 evrov, Vzajemna poravna znesek v višini 1.000 evrov, preostanek kupnine plača dobitnik-ca nagrade.

Nagrajenci bodo o nagradah in pogojih za prevzem le-teh obveščeni po e-pošti, in sicer najkasneje do 23. 6. 2023. Če se nagrajenci na obvestilo o prejemu oziroma prevzemu nagrade ne bodo odzvali v roku 14 dni od dneva prejema obvestila, jim pravica do nagrade zapade.

Nagrajencem čestitamo!

Nazaj na Novice in aktivnosti