Do svojih zavarovanj dostopajte kjerkoli in kadarkoli. Obiščite portal Do svojih zavarovanj dostopajte na MOJ VARUH ZDRAVJA MOJ VARUH ZDRAVJA

Z Zdravstveno polico do kakovostnih storitev

Dobrodošli v Mreži izvajalcev zdravstvenih storitev Varuha zdravja. Naše poslanstvo je zagotavljanje najkakovostnejših storitev v najkrajšem možnem času pri najboljših izvajalcih.

Povezujemo zdravje

Mreža izvajalcev zdravstvenih storitev Varuha zdravja na prvo mesto postavlja skrb za zavarovance in kakovost storitev. Naše poslanstvo je zagotavljanje najkakovostnejših storitev v najkrajšem možnem času pri najboljših izvajalcih. Svojo vizijo, Povezujemo zdravje, uresničujemo tako, da zavarovancem v hitrem in prijaznem asistenčnem procesu zagotovimo vrhunsko zdravstveno obravnavo, ki jo potrebujejo. 


Izvajalci zdravstvenih storitev

Istock 1312765142 1

V Mrežo izvajalcev zdravstvenih storitev Varuha zdravja je vključenih več kot 120 slovenskih in tujih partnerjev. Gre za ugledne ustanove in odlične izvajalce zdravstvenih storitev, ki zagotavljajo kakovostne storitve, visoke standarde obravnave zavarovancev ter kratko časovno dostopnost do zdravstvenih storitev.


S kom sodelujemo?

Istock 1287428960

Za vas smo pripravili interaktiven zemljevid, na katerem lahko naše izvajalce iz mreže Varuha zdravja iščete po regijah in dejavnostih oziroma specialnostih.

Preverite zemljevid


Zadovoljni zavarovanci povedo ...

Istock 1302253086

Posebej bi pohvalila vašo svetovalko Andrejo, ki mi je uredila zavarovanje Zdravstvena polica. S terapijo pri izvajalcu iz Mreže izvajalcev zdravstvenih storitev Varuh zdravja sem bila zelo zadovoljna, še posebej z razlago, ki sem jo kot laik razumela. Terapevtka zelo odprta, lepo razloži vse v zvezi s tehniko, vplivi ipd. Danes se dejansko počutim bolje. Hvala za prijaznost in vaš trud!

Katja, 37, Ljubljana

Uporabnica Zdravstvene police

Istock 1230749818

Koristil sem vašo asistenco pri Varuhu zdravja, Vzajemni. Lahko rečem, da sem bil zelo srečen, ker ste mi pri izvajalcu uredili hiter termin za specialistični pregled, kar v tem obdobju gotovo ni bilo prav enostavno. Zelo sem bil zadovoljen s strokovno obravnavo pri specialistki dermatovenerologije, ki je takoj postavila pravo diagnozo, to je “intertriginozni dermatitis”, in mi predpisala ustrezna zdravila ter tako pripomogla, da se je moje bolezensko stanje končno začelo popravljati. Hvala vsem pri Vzajemni, ki ste moj primer urejali in mi s tem pomagali k hitrejšemu dostopu in obravnavi pri zdravniku specialistu. 

Matevž, 33, Celje

Uporabnik Zdravstvene police

Istock 1329347816

Vse pohvale! Hitro, učinkovito in takoj urejeno, kot si človek lahko samo zaželi. Res vredno, da sem se zavarovala pri vas.

Sem že posredovala svojim znancem primerljive starosti, ki pa niso vedeli za tovrstno zavarovanje. Hvala vam!

Tadeja, 47, Kranj

Uporabnica Zdravstvene police

Slike so simbolične.


Do specialista le v nekaj korakih

Z Zdravstveno polico do specialista le v nekaj korakih.

POGLEJTE, KAKO


Še nimate sklenjenega zavarovanja za hitrejši dostop do zdravnika?

V primeru bolezni ali nezgode je treba ukrepati takoj, toda v javnem zdravstvu to pogosto ni mogoče. Z Zdravstveno polico do zdravnika, ko ga potrebujete. Do specialistične obravnave ali posega boste prišli v nekaj dneh.