Do svojih zavarovanj dostopajte kjerkoli in kadarkoli. Obiščite portal Do svojih zavarovanj dostopajte na MOJ VARUH ZDRAVJA MOJ VARUH ZDRAVJA

Terme Vivat

Termin ponudbe:
18.10.2023 - 31.12.2024

Terme Vivat Logo Svg

POČITEK - UŽITEK d.o.o.

Ulica ob igrišču 3
9226 Moravske Toplice

+386 (0)2 53 82 100
info@vivat.si

https://vivat.si/

Člani programa zvestobe Varuh zdravja lahko v Termah Vivat izkoristite 15 % popust na vse aktualne pakete objavljene na spletni strani Term Vivat.

Za pridobitev popusta člani programa Varuh zdravja ob rezervaciji povedo, da so člani programa Varuha Zdravja in da želijo koristiti ugodnost. Za potrditev popusta ob prihodu na recepcijo pokažejo kartico programa Varuha zdravja.

Morebitni drugi popusti se ne seštevajo.

O termah

Terme Vivat se nahajajo v severovzhodnem delu Slovenije v idilični vasici Moravske Toplice in so ponudnik vrhunskih turistično-termalnih, wellness, zdraviliških, poslovnih in športnih storitev. Sodobno opremljeni Hotel Vivat****superior dopolnjuje edinstvena zdravilna bela in črna termalna voda, ki prihaja iz globin vrelcev Term Vivat. Termalna voda v Termah Vivat je natrijeva hidrogen karbonatna kloridna voda, ki ima priznan status naravnega zdravilnega sredstva.

Nastanitev

Hotel Vivat****superior je sodoben hotel s 166 sobami, ki gostom ponuja sproščujoč in aktiven oddih.

Hotel nudi vse od dvoposteljnih, suite, prestige, deluxe, duplex suite in duplex royal sob s francosko in klasično teraso. Vse sobe so opremljene s klimo, LCD-televizorjem, telefonom, Wi-Fi-jem, mini barom, sefom, kopalnico s prho ali kadjo, straniščem in sušilcem za lase. Dostop do brezžičnega omrežja je urejen v celotnem hotelskem in bazenskem kompleksu.

Termalna doživetja

Bazenski kompleks Term Vivat obsega približno 2.000 m2 zunanjih in notranjih vodnih površin z zdravilno belo in črno termalno vodo.

Notranji del bazenskega kompleksa, obsega rekreacijski bazen z izplavalnim kanalom, whirlpooli in otroškim bazenom.

Ločeni notranji bazenski kompleks, z belo in črno termalno vodo in nešteto vodnimi masažami ter prostornimi počivališči, je namenjen izključno odraslim osebam za popolno sprostitev v čudovitem bazenskem okolju.

V zunanjem delu bazenskega kompleksa je olimpijski bazen s termalno vodo, natur bazen z edinstveno črno zdravilno termalno vodo in rajski wellness bazen.

Svet savn obsega notranje in zunanje savne, od finskih, turških, infra, zeliščnih, tilarium savn do tematske savne »cimprana kuča«, zunanji bazen za knajpanje ter vrhunska počivališča, kjer boste spoznali kulturo savnanja za sprostitev misli, lepoto telesa in duha.

Wellness in zdravje

Wellness center Vivat temelji na zgodbi petih kitajskih elementov (voda, les, ogenj, zemlja in kovina) in se prepleta z zgodbo lokalnih elementov (sončnica in mak, kamen in glina), s poudarkom na dobrem počutju in lepoti telesa ter duha s pestro ponudbo masaž, kopeli, nege telesa, anticelulitnih in shujševalnih programov.

V zdraviliškem centru Vivat, na podlagi edinstvene zdravilne termalne vode v kombinaciji z zdraviliškimi terapijami zdravimo revmatska obolenja, ortopedske težave in težave po poškodbah-rehabilitacija.

V salonu tajskih masaž Tawan boste doživeli dotik Orienta, saj vas bodo tajske maserke z raznovrstnimi vrhunskimi masažami popeljale v daljne dežele Orienta in vam bodo približale 2.500 let staro tajsko tradicijo, ki bo poživila vaša duh in telo.

Aktivnosti in okolica

Terme Vivat so odlična destinacija za predajanje toplim objemom termalne vode, kolesarjenje, pohodništvo in doživetje edinstvene prekmurske kulinarike ter prijaznosti tu živečih ljudi bo v vas pustilo nepozaben pečat.


Nazaj na seznam ugodnosti

Imate vprašanja?

Naši svetovalci imajo odgovore.