Do svojih zavarovanj dostopajte kjerkoli in kadarkoli. Obiščite portal Do svojih zavarovanj dostopajte na MOJ VARUH ZDRAVJA MOJ VARUH ZDRAVJA

Terme Snovik

Termin ponudbe:
31.12.2023 - 04.03.2025

Ts Osnovni Logotip Ai

Terme Snovik – Kamnik d.o.o.

Snovik 7
1219 Laze v Tuhinju

+386 (0)1 83 44 220
recepcija@terme-snovik.si

https://www.terme-snovik.si/

Ugodnejša sprostitev v bazenu in razvajanje v wellnes centru

Vsi zavarovanci Vzajemne, vključeni v program Varuh zdravja, lahko v Termah Snovik izkoristite:

  • 15% popust pri nakupu vstopnic za termalni bazen.
  • 10% popust pri nakupu vstopnic za savno in wellnes storitve.

Koriščenje ugodnosti z omenjenim popustom je možno na recepciji Term Snovik ob predložitvi osebnega dokumenta in kartice Varuh zdravja (digitalne ali fizične).

Terme Snovik - termalna doživetja v objemu gozdov

Terme Snovik, eko svet termalnih užitkov, se razprostirajo v srcu Slovenije, v središču Kamniško-Savinjskih Alp s svojo zdravo, aktivno in zeleno ponudbo, ki so jo obogatili s edinim Kneipp centrom v Sloveniji po Kneippovi življenjski filozofiji zdravega načina življenja. Za zdravje in dobro počutje se sprostite v objemu zdravilne termalne vode, wellness terapij, savn, Kneippovih tretmajev. V apartmajskem naselju boste bivali v apartmajskem naselju s 4*, katero vam nudi pogled na alpske gozdove. Lepote narave in okolice vabijo z aktivnostmi na prostem, bosonogimi, pohodnimi in kolesarskimi potmi.

Bazenski termalni kompleks sestavljata notranji in zunanji bazen z naravno travnato plažo. Voda v notranjem bazenu ima 32 °C, v masažnem bazenu pa 36 °C. Zunanji bazen s tobogani, v katerem je temperature vode od 26 °C do 28 °C, je v poletnih mesecih pravi doživljajski raj za otroke in odrasle.

Gostom je na voljo več vrst wellness storitev in tretmajev za nego telesa. Priporočajo različne vrste masaž, savnanje v finski, turški in ledeni savni, nego obraza in telesa, protibolečinsko fizioterapijo ter Kneippove oblive, obloge in masaže.


Nazaj na seznam ugodnosti

Imate vprašanja?

Naši svetovalci imajo odgovore.