Do svojih zavarovanj dostopajte kjerkoli in kadarkoli. Obiščite portal Do svojih zavarovanj dostopajte na MOJ VARUH ZDRAVJA MOJ VARUH ZDRAVJA

SPINAKER

Termin ponudbe:
31.05.2023 - 21.01.2025

Exportforofficepresentation

SPINAKER, navtično izobraževanje in trgovina, d.o.o.

Sončna pot 8
6320 Portorož

+386 (0)41 281 133
info@spinaker.si

https://www.spinaker.si/

1.   Tečaj in izpit za VHF GMDSS postajo

Spinakerjev tečaj za VHF postajo traja 5 šolskih ur in ustreza izpitnemu programu Uprave RS za pomorstvo. Tečaj poteka po preizkušenem sistemu kombinacije predavanj, praktičnih vaj iz upravljanja VHF postaje ter primerov komunikacije na morju iz prakse, ki jih dopolnjuje več kot 30 kratkih videovsebin. Ponudba vključuje 5 urni tečaj, Priročnik za upravljanje z VHF GMDSS postajo, dostop do videovsebin, uporabo simulatorja in prijavo na izpit ter plačilo izpitnih stroškov za izpit VHF GMDSS.

Redna cena - 159,90 EUR, cena za člane programa zvestobe Varuh Zdravja – 139.90 EUR. Cena vključuje DDV.

 

2.   Začetni tečaj jadranja

Dvodnevni praktični tečaj na učenju prilagojeni jadrnici (skupaj 9 ur) poteka pod vodstvom izkušenega inštruktorja in vključuje stroške plovila, goriva in zavarovanja, priročnik "15 minut za popolno plovbo"©, zgibanko "Seznam opravil pred izplutjem"©, "Navigacijsko karto (Tržaški zaliv)"©.

Redna cena - 166,00 EUR, cena za člane programa zvestobe Varuh Zdravja – 146,00 EUR. Cena vključuje DDV.

 

3.    Tečaj plovbe z gumenjakom

Tečaj poteka na gumenjaku z izvenkrmnim motorjem in traja 5 ur ter vključuje stroške plovila, goriva in zavarovanja ter priročnik "15 minut za popolno plovbo"©. Tečajniki izmenjujejo vloge na plovilu, tako da vsak izmed njih izvede vse vaje iz programa tečaja.

Redna cena - 119,90 EUR, cena za člane programa zvestobe Varuh Zdravja – 99,90 EUR. Cena vključuje DDV.

 

Koristnik storitev Spinakerja bo pri prijavi na tečaj v polje Opombe vnesel kodo VZAJEMNA20 in plačal znižani znesek na račun Spinakerja ter si tako zagotovil rezervacijo na tečaju.


Nazaj na seznam ugodnosti

Imate vprašanja?

Naši svetovalci imajo odgovore.