Do svojih zavarovanj dostopajte kjerkoli in kadarkoli. Obiščite portal Do svojih zavarovanj dostopajte na MOJ VARUH ZDRAVJA MOJ VARUH ZDRAVJA

Lana Rae

Termin ponudbe:
17.03.2023 - 31.12.2023

Člani programe zvestobe Varuh zdravja lahko izkoristite 20 % popust ob nakupu kompleta treh knjig (Da bi našel, prenehaj iskati; Razdalja ne loči ljudi. Tišina jih; Odmev najinega srca), ki jih je napisala Lana Rae ali pa izkoristite 20 % popust na svetovanja, ki jih slednja izvaja.

Kako uveljaviti popust?

  • V primeru nakupa kompleta treh knjig (Da bi našel, prenehaj iskati; Razdalja ne loči ljudi. Tišina jih; Odmev najinega srca) obiščite spletno stran lanarae.si/izdelek/paket-treh-knjig. Paket treh knjig dodajte v košarico in v slednji pod »KODA KUPONA« vpišite VARUHZDRAVJA.
  • V primeru nakupa svetovanja obiščite spletno stran lanarae.si/svetovanja, izberete želeno svetovanje in v sporočilu napišite, da želite izkoristiti popust v okviru ugodnosti Varuha zdravja.

Lana je umetnica, oblikovalka, pisateljica, osebna in partnerska svetovalka, nudi pomoč otrokom in staršem v stiski, ter se ukvarja z alternativnim zdravljenjem.


Nazaj na seznam ugodnosti

Imate vprašanja?

Naši svetovalci imajo odgovore.