Do svojih zavarovanj dostopajte kjerkoli in kadarkoli. Obiščite portal Do svojih zavarovanj dostopajte na MOJ VARUH ZDRAVJA MOJ VARUH ZDRAVJA

FTP center

Termin ponudbe:
31.12.2023 - 04.03.2025

Ftp Center Logo

FTP center

Lokacija Vič (Tržaška cesta 132)
Lokacija Bežigrad (Dunajska cesta 107)

+386 (0)40 549 581
ftpcenter.vic@gmail.com; ftpcenter.bezigrad@gmail.com

https://ftp-center.si/osebni-trener/

Člani programa zvestobe Varuh zdravja lahko v FTP centru Vič ali Bežigrad koristite:

Koriščenje ugodnosti je z omenjenim popustom možno na obeh lokacijah ob predložitvi osebnega dokumenta in kartice Varuha zdravja (digitalne ali fizične).

ZAKAJ FTP CENTER

Velika prednost centra je osebni pristop trenerjev in tudi maserjev. Skupinska vadba poteka v manjših skupinah (cca 10 vadečih), tako da je trening izveden zelo kvalitetno. Skupinske vadbe so drugačne od klasičnih fitnes vadb, saj gre za različne tipe funkcionalnih treningov. FTP center na področju osebnega trenerska in masaže sodi med ponudnike z največ izkušnjami, saj na tem področju deluje že več kot 15 let.

Trening z osebnim trenerjem v FTP centru zagotavlja veliko prostora in rekvizitov za vadečega, hkrati so namreč lahko v telovadnici maksimalno le 3 trenerji, ki izvajajo individualne treninge. Tako ni bojazni pred gnečo in čakanjem naprav kot v fitnesih. Pri masažah je največja odlika centra brez dvoma lajšanje in odpravljanje bolečin in težav hrbtenice ter sklepov.

FTP center je prava izbira, če si želite kvalitetno, varno in učinkovito obravnavo ter želite boljši in drugačen trening kot v fitnesu.Nazaj na seznam ugodnosti

Imate vprašanja?

Naši svetovalci imajo odgovore.