Do svojih zavarovanj dostopajte kjerkoli in kadarkoli. Obiščite portal Do svojih zavarovanj dostopajte na MOJ VARUH ZDRAVJA MOJ VARUH ZDRAVJA

Fitnes studio AVČ

Termin ponudbe:
07.09.2023 - 01.12.2023

Ig Photo 01 01

Fitnes studio AVČ

Ulica XIV. divizije 13
8330 Metlika

+386 (0)40 655 595
fitnesstudioavc@gmail.com

https://www.facebook.com/fitnesstudioavc

Člani programe zvestobe Varuh zdravja lahko izkoristite 5 % popust na mesečne karte za športne vadbe v fitnes studiu AVČ.

Kako uveljavite popust?

Prijavite se na vadbe in pokažite kartico Varuh zdravja. S tem se vam prizna 5 % popust na mesečne karte za športne vadbe.

Popust velja na redno ceno programa. Ponudba velja do vključno 1. 12. 2023. Popusti se med seboj ne seštevajo.

Zakaj fitnes studio AVČ?

Na novo ustanovljeni fitnes, ki je opremljen z najnovejšimi, sodobnimi in kvalitetnimi napravami. Fitnes se nahaja v 1. nadstropju, tako da ima enega izmed najlepših razgledov naokoli. Obisk fitnesa je možen med 6. in 24. uro.

Stranke lahko izbirajo med mesečno karto, treningi z osebnimi trenerjem, ter vodenimi skupinskimi vadbami.

Fitnes vodi licencirani osebni trener Alen Vidović, ki ima za seboj že 5 let izkušenj. Sodeloval je že z več kot 200 strankami ter jim pomagal do kar nekaj izjemnih rezultatov.

Zagovarja disciplino in dobro počutje v fitnesu, brez zadnjega tudi rezultatov ni. Stranke zaradi njegove pozitivne energije ne spustijo niti enega treninga. Motivacija, ki jo poskuša dati vsem, je: "Ena ura vadbe je le 4 % dneva," tako da bi si vsak lahko vzel ta čas in naredil nekaj zase.


Nazaj na seznam ugodnosti

Imate vprašanja?

Naši svetovalci imajo odgovore.