Do svojih zavarovanj dostopajte kjerkoli in kadarkoli. Obiščite portal Do svojih zavarovanj dostopajte na MOJ VARUH ZDRAVJA MOJ VARUH ZDRAVJA

Educational training - tečaji masaže

Termin ponudbe:
31.12.2023 - 05.03.2025

Physio Medical d.o.o.

Liminjska 99
6320 Portorož

+386 (0)30 372 255
info@educational-training.si

https://educational-training.si/

Člani programe zvestobe Varuh zdravja lahko izkoristite 15% popust na tečaje masaže ali v spletni trgovini pri nakupu izdelkov za fizioterapijo in masažo.

Kako uveljavite popust:

O Educational training Slovenia:

Educational training Slovenia seminarji so preverjeno kakovostni, kar potrjujejo tako udeleženci kot dejstvo, saj so na tržišču prisotni že dobro desetletje. Za seboj imajo več kot 3500 uspešnih tečajev. Predavatelji so visoko izobraženi in izkušeni strokovnjaki na svojih področjih, ki so zaradi svojega kakovostnega delovanja prepoznavni. Tečaji Educational training potekajo optimalno organizirano, po visokih standardnih.

Podjetje s ponosom sodeluje z največjimi podjetji v fizioterapevtski industriji, kot so Erler Zimmer, Stecco, Restpro in drugi. Partnerstva jim omogočajo, da nudijo najvišjo kakovost pri predaji znanja njihovim tečajnikom in vrhunske izdelke za fizioterapijo. Educational training razvija inovativne metode in uporablja vrhunsko opremo, ki je ključnega pomena za uspešno usposabljanje udeležencev.

Predavanja v Ljubljani, Mariboru in Kopru so strnjena v ustrezen urnik na preprosto dostopni lokaciji, ki omogoča brezplačno parkirišče v neposredni bližini v Ljubljani in Mariboru.


Nazaj na seznam ugodnosti

Imate vprašanja?

Naši svetovalci imajo odgovore.