Do svojih zavarovanj dostopajte kjerkoli in kadarkoli. Obiščite portal Do svojih zavarovanj dostopajte na MOJ VARUH ZDRAVJA MOJ VARUH ZDRAVJA

Blitz Bovec maraton 2024

Termin ponudbe:
01.07.2024 - 13.09.2024

Logo

ŠPORTNO DRUŠTVO BOVEC MARATON

Čezsoča 144
5230 Bovec

info@blitz-bovecmaraton.si

https://blitz-bovecmaraton.si/

Člani programa zvestobe Varuha zdravja bomo prisotni na Blitz Bovec maratonu, ki bo potekal v soboto, 21. septembra 2024 v Bovcu.

Za pridobitev svoje kode za popust izpolnite obrazec na povezavi. Kodo boste prejeli na svoj elektronski naslov v roku 24 ur. Prijavnina je za naše zavarovance oziroma člane programa Varuh zdravja, ki izpolnijo obrazec, za 10 EUR nižje od redne prijavnine.

Po prejemu kode ob prijavi TUKAJ v polje "Klub" vpišite "VARUH ZDRAVJA" in v polje "Koda za popust" vpišite svojo kodo. Število mest je omejeno, zato pohitite.

Dodatna ugodnost: ob prijavi na enega izmed dogodkov vam pripada tudi tekaška majica Varuh zdravja! Več informacij o prevzemu majice prejmete pred dogodkom na e-naslov, ki ste ga oddali ob prijavi.

O maratonu

Bovec je meka maratona, saj se je bil osemdesetih letih prejšnjega stoletja prav tu izpeljan prvi maraton na slovenskih tleh. Trase vseh treh preizkušenj so skrbno izbrane, potekajo po neokrnjeni naravi, skozi skrite kotičke bovške z zgodovinskih pridihom. Prednost in posebnost Blitz Bovec maratona je, da ni še eden izmed mestnih tekov v gneči, temveč posameznikovo sožitje z osupljivo naravo. Pozitivno energijo je čutiti prav na vsakem koraku.

Poleg klasičnega maratona sta na voljo še izziva na 21+ in 7,6 km, ter teki za najmlajše. Prireditev je projekt celotne bovške, zagotovilo, da bodo prav vsi udeleženci toplo sprejeti in deležni glasne podpore na izbrani tekaški preizkušnji.

Za več informacij in prijave obiščite https://blitz-bovecmaraton.si/sl. Prijazno vabljeni!


Nazaj na seznam ugodnosti

Imate vprašanja?

Naši svetovalci imajo odgovore.