Do svojih zavarovanj dostopajte kjerkoli in kadarkoli. Obiščite portal Do svojih zavarovanj dostopajte na MOJ VARUH ZDRAVJA MOJ VARUH ZDRAVJA

ARA založba

Termin ponudbe:
01.11.2021 - 01.11.2022

Logo Arazalozba

ARA ZALOŽBA, produkcija časopisov, revij, knjig in kaset, d.o.o., Ljubljana

Cigaletova 5
1000 Ljubljana

+386 (0)51 307 777
sanela@misteriji.si

https://www.misteriji.si/

Člani programa zvestobe Varuh zdravja imajo v spletni trgovini www.misteriji.si (051 307 777), v trgovini skrbno izbranih izdelkov in knjig, ki vplivajo na našo notranjost, da povečamo zdravje in zadovoljstvo popuste na knjige in izdelke za zdravje :

  • 20 % popust pri nakupu vseh knjig - za popust vpišite kodo kupona: vz20
  • 10 % popust pri nakupu drugih izdelkov - za popust vpišite kodo kupona: vz10

Popust velja na redne cene izdelkov. Ponudba s popusti velja do 1. 11. 2022. Popusti se med seboj ne seštevajo.

ARA založba je najstarejša slovenska zasebna založba, ki je nastala zato, da je izdajala revijo Zdravje in njeno »sestro« revijo Misteriji.

Revija Misteriji je revija, ki se rojeva na robu znanosti. Živimo v svetu, ki je vse bolj dinamičen in nam vse manjkrat odgovarja na vprašanja, ki se nam porajajo. Mnogokrat se okrog nas in z nami dogajajo stvari, za katere menimo, da zanje nismo sami krivi, a nam niso pogodu. Se jim lahko izognemo? Kaj lahko pričakujemo v življenju? Lahko nanj vplivamo? Kako? Je res, kar pravi znanost? Je še kaka druga resnica? In resnic je veliko. Revija jih odkriva in vam daje možnost, da se vključite v to vedenje in sami pretehtate, kaj je res, kaj je dobro za vas, za tiste, ki jih imate radi. In odkriva nove, morda pa so za nekatere že stare resnice o zdravju, zadovoljstvu, sreči .

V duhu revije Misteriji ARA založba izdaja knjige, ki nam pomagajo bolje razumeti poti do zdravja,   duhovnost, vedeževanje, uspešnost, zdravo prehrano, osebnostno rast; izdaja priročnike in drugo.

Nakupujte iz udobja domačega naslanjača na www.misteriji.si

Za več informacij nas lahko tudi pokličete ali pa nam pišete:

Tel: 01/549 17 92

Tel: 051/307 777

E-mail: info@misteriji.si

E-mail: sanela@misteriji.si


Nazaj na seznam ugodnosti

Imate vprašanja?

Naši svetovalci imajo odgovore.