Do svojih zavarovanj dostopajte kjerkoli in kadarkoli. Obiščite portal Do svojih zavarovanj dostopajte na MOJ VARUH ZDRAVJA MOJ VARUH ZDRAVJA

10. Medvoški tek

Termin ponudbe:
21.08.2023 - 21.09.2023

Medvoski Tek Logo

ŠPORTNO DRUŠTVO EFI

Čelesnikova ulica 4
1215 Medvode

+386 (0)41 / 282 - 960
efi.storga@gmail.com

https://medvoskitek.si

Člani programa zvestobe Varuha zdravja bomo prisotni na 10. Medvoškem teku, ki bo potekal v soboto, 23. septembra 2023, v Medvodah.

Prijavnina je za naše zavarovance oziroma člane programa Varuh zdravja, za 20% nižja od redne prijavnine. V polje "Klub" vpišite: VaruhZdravja5. Prijavite se lahko na TEJ POVEZAVI.

Dodatna ugodnost: ob prijavi na enega izmed dogodkov vam pripada tudi tekaška majica Varuh zdravja! Več informacij o prevzemu majice prejmete pred dogodkom na e-naslov, ki ste ga oddali ob prijavi.

Opis trase

Štart teka na 5, 10 in 20 km bo pri športni dvorani Medvode. Tečemo do cerkve na Ladji, pri cerkvi zavijemo levo, vzporedno z železniško progo pridemo do prvega klanca, tečemo mimo glasbene šole in na koncu zavijemo desno po Donovi mimo lekarne. Na križišču zavijemo levo mimo Mercator centra, Štirih mačk, občine, mimo Donita, vračamo se po Donovi cesti do vrha, na vrhu zavijemo levo in tečemo 150 m do vrtca, pred vrtcem zavijemo desno in na križišču levo v cilj.


Nazaj na seznam ugodnosti

Imate vprašanja?

Naši svetovalci imajo odgovore.