Do svojih zavarovanj dostopajte kjerkoli in kadarkoli. Obiščite portal Do svojih zavarovanj dostopajte na MOJ VARUH ZDRAVJA MOJ VARUH ZDRAVJA

So živali del vaše družine?

Za vse ljubitelje psov in mačk smo pripravili zanimive vsebine, kviz in novo zavarovanje! 🐱🐶

Male Zivali

Ste pasji ali mačji tip osebe?

Macji Pasji Tip Osebe

Naši štirinožni prijatelji nam vsak dan na obraz narišejo nasmeh. Kot mi imajo tudi psi in mačke svoje osebnosti. Nekateri hišni ljubljenčki so sproščeni, drugi radovedni, tretji družabni … Pa vi, ste se že kdaj vprašali, ali ste pasji ali mačji tip osebe? Bi sprejeli izziv in sodelovali v našem kvizu? Odgovorite na vprašanja in preverite, kakšna je vaša osebnost.

Nagradna igra je zaključena.

KOMAJ ČAKAM, DA IZVEM, KATERI TIP OSEBE SEM


Zavarovanje za male živali

Bolezen ali nezgoda male živali (psa ali mačke) lahko vpliva na vaše finančno stanje. Omogočite svojim ljubljenčkom najboljše zdravljenje in poskrbite za svojo finančno varnost tudi v primeru odgovornosti in pravne zaščite. Preverite ključne prednosti, ki jih nudi Zavarovanje za male živali in naročite svetovalca, ki vam bo pomagal pri izbiri paketa za vašega štirinožnega ljubljenčka.


Ugodnost ob sklenitvi Zavarovanja za male živali

Vzajemna Ugodnosti Dogodki

Ob sklenitvi Zavarovanja za male živali vam bomo podarili tudi darilce, s katerim boste svojega hišnega ljubljenčka oskrbeli. Za več informacij o prenesečenju, ki ga boste prejeli ob sklenitvi želenega paketa zavarovanja, se pozanimajte pri naših svetovalcih.