Do svojih zavarovanj dostopajte kjerkoli in kadarkoli. Obiščite portal Do svojih zavarovanj dostopajte na MOJ VARUH ZDRAVJA MOJ VARUH ZDRAVJA

Nagrada za zvestobo Premium

*Dobroimetje lahko član programa zvestobe Varuh zdravja unovči za sklenitev naslednjih dolgoročnih zavarovanj iz ponudbe Vzajemne in sicer, Zdravstvene police, Zavarovanje za težje bolezni, Nezgodno zavarovanje, Zavarovanje za primer raka, Nezgodno zavarovanje za starejše, Zavarovanje Specialisti Senior in dolgoročnega Nezgodnega zavarovanja za otroke z avtomatično obnovo. Dobroimetja ni možno unovčiti ob sklenitvi Dopolnilnega zavarovanja, zavarovanja za tujino, Pomoči na domu, Dental in pri sklepanju zavarovanj s trajanjem do oziroma eno leto. Dobroimetje iz naslova vključitve v Varuh zdravja ali iz naslova nagrade za zvestobo lahko zavarovanec za enako zavarovanje unovči samo enkrat.

Vključite se v program zvestobe

Vzajemna Kartica

Do privlačnih ugodnosti programa zvestobe ste upravičeni vsi, ki imate pri Vzajemni sklenjeno vsaj eno zavarovanje s trajanjem 12 mesecev ali več. Za uveljavljanje ugodnosti potrebujete svojo kartico Varuh zdravja. Je še nimate?

Pridobite kartico Varuh zdravja in uživajte v ugodnostih programa aktivnega varovanja zdravja.

Vključi se

Splošne pogoje programa aktivnega varovanja zdravja Varuh zdravja najdete tukaj.