Zavarovanje za primer bolezni srca in ožilja

Zavarujte se in si omogočite kakovostnejše okrevanje ter večjo finančno varnost, če vas doleti možganska kap ali srčni infarkt.

Web P12 Boleznisrcainozilja Comp V02

Vas zanima zavarovanje za primer bolezni srca in ožilja?

Naročite svetovalca, ki vam bo podrobneje predstavil zavarovanje in izračunal vašo mesečno premijo.

od2,01 €*

3 % popust na letno plačilo premije

  • Mesečna premija brez DPZP. Na premijo se DPZP ne obračunava, saj se zavarovanje sklepa za 10 let ali več. Mesečna premija velja za osebo, staro 18 let z zavarovalno vsoto 5.000€.

Ključne prednosti

  • therapy izplačilo zavarovalnine v primeru srčnega infarkta ali možganske kapi
  • money zavarovalna vsota od 5.000 do 60.000 €
  • plus sklenitev zavarovanja brez zdravniškega pregleda

Poskrbite za čimprejšnjo vrnitev v normalno življenje

Rak Srce 2

Možganska kap in srčni infarkt sta najpogostejša razloga za prezgodnjo smrt v Sloveniji. Žal ju ne morete predvideti ali preprečiti, lahko pa se zavarujete in poskrbite, da vaše družine bolezen ne bo prizadela tudi finančno. Ko je bolezen diagnosticirana, je za sklenitev zavarovanja na žalost že prepozno.

Z zavarovanjem za primer bolezni srca in ožilja si lahko zagotovite sredstva, s katerimi si boste lahko omogočili boljše zdravljenje, pomoč na domu, si ustrezno preuredili svoj dom, kljub odsotnosti od dela pa boste lahko normalno plačevali svoje finančne obveznosti.

Zavarovanje za primer bolezni srca in ožilja lahko sklenete, če ste zdravi in stari od 18 do vključno 55 let. Za sklenitev zavarovanja ni treba opraviti zdravniškega pregleda, odgovoriti morate le na vprašanja o zdravstvenem stanju.


Za kaj lahko porabite izplačano zavarovalnino

pills

Boljša ali drugačna zdravila

Krijte si stroške zdravil in tehničnih pripomočkov.

therapy

Kakovostnejše terapije in posegi

Omogočite si kakovostne terapije, operacijo v tujini, nego na domu ipd.

money

Finančna varnost po bolezni

Krijte si stroške rehabilitacije, ki lahko traja do konca življenja.

Kako uveljaviti zavarovanje

Izpolnite zahtevek za izplačilo zavarovalnine

Zavarovanje lahko začnete koristiti 3 mesece po začetku zavarovanja. Zavarovanje ne velja za predobstoječe bolezni in bolezni, diagnosticirane v času čakalne dobe. Za izplačilo zavarovalnine za primer raka vložite zahtevek za izplačilo zavarovalnine. Zahtevek, ki ga najdete tukaj, natisnite in izpolnite ali ga prevzemite v eni od naših poslovalnic.

Oddajte zahtevek za izplačilo zavarovalnine

Zahtevek in vso obvezno dokumentacijo, ki je navedena na zadnji strani zahtevka za izplačilo zavarovalnine, oddajte v najbližji poslovalnici ali po pošti pošljite na naš oddelek za obdelavo škod zavarovancev.


Omogočite si boljše zdravljenje

Naročite svetovalca, ki bo odgovoril na vsa vaša vprašanja glede zavarovanja za primer bolezni srca in ožilja ter izračunal vašo mesečno premijo.