Posebna ponudba Zdravstvene police

Ne zamudite edinstvene priložnosti in brezplačno izkusite zdravstvo na najvišji ravni, s takojšnjim dostopom do zdravstvenih storitev pri vrhunskih izvajalcih iz naše mreže. Izkoristite posebno ponudbo za sklenitev zavarovanja Zdravstvena polica, ki vam prinaša BREZPLAČNO premijo za prvih 9 mesecev.

Zdravstvena Polica 1 Po Posebni Ponudbi

Brezplačno

za prvih 9 mesecev (od 1. 10. 2023 do 30. 6. 2024)

Ključne prednosti

  • health hiter dostop do samoplačniških specialističnih storitev
  • doctor hiter dostop do drugega mnenja specialista
  • people pomoč na domu
  • pills kritje stroškov zdravil
  • support 24/7 posvet z zdravnikom
  • info brezplačna asistenca zavarovalnice
  • bandaid obisk zdravnika splošne in družinske medicine

Zavarovalna kritja in premija

Zavarujejo se lahko osebe od vključno 18. leta. Premija se določi glede na starost zavarovanca ob začetku zavarovanja in se spreminja skladno s spodnjo tabelo ob prehodu v višji starostni razred.

*- Mesečna premija z 8,5 % davkom od prometa zavarovalnih poslov (DPZP), ki jo zavarovalec plačuje od 1. 7. 2024.

**- Pomoč na domu zaradi posledic bolezni in nezgode: 20 ur + 60 km/primer.

Pomoč na domu

Pomoc Na Domu

Ste kdaj pomislili, kako bi morali prilagoditi svoj vsakdan, če bi zboleli ali imeli nezgodo? Kako bi si pripravili obroke, se oblekli, odpravili k zdravniku, plačali položnice in podobno? Kakšen dan bi vam verjetno lahko pomagali vaši najbližji, kako pa naprej?

Z zavarovanjem Pomoč na domu bodo za brezskrbnejše in dostojnejše okrevanje v vašem domačem okolju poskrbeli naši pogodbeni partnerji, ki imajo izkušnje z oskrbo na domu.

Storitev Dr. Posvet

Vz Posvet 1500x1500px

V primeru zdravstvenih težav, dvomov in skrbi odgovore na svoja vprašanja dobite tudi brez obiska zdravnika - vse dni v letu, 24 ur na dan.

Asistenčna storitev Dr. Posvet je varen in zaseben kanal za posvet z zdravnikom. Storitev se lahko uporablja preko pametnega telefona ali računalnika. Vsa komunikacija z zdravnikom poteka v pisni obliki, preko aplikacije, ki jo izberete ob aktivaciji (WhatsApp, Viber, Facebook Messenger, Skype, Telegram …) na telefonu ali računalniku.

Asistenčne storitve

Klicni Center

Asistenčne storitve opravlja visoko usposobljeni kader, ki vsakega zavarovanca obravnava profesionalno in kakovostno ter vsak asistenčni primer reši v najkrajšem možnem času. Zavedamo se, da je za uspešno delo in zadovoljstvo zavarovancev in izvajalcev potrebna ažurnost, natančnost in prijaznost, zato na vaši poti do zdravja skrbno preučimo vsak primer posebej in poskrbimo, da za vas izberemo najboljšega specialista in najkrajšo čakalno dobo.

Drugo mnenje specialista

Drugo Mnenje 2

Ob diagnozi hujše bolezni, v primeru operacije ali ob hujši poškodbi, se vam lahko poraja veliko vprašanj glede predlaganega načina zdravljenja. Drugo mnenje zdravnika vam odgovori na vprašanja, ali je postavljena diagnoza pravilna in načrtovana pot zdravljenja ustrezna.

Za pridobitev drugega zdravniškega mnenja lahko izberete enega od neodvisnih strokovnjakov iz mreže izvajalcev zdravstvenih storitev Varuha zdravja.

V mrežo izvajalcev zdravstvenih storitev Varuha zdravja so vključeni strokovnjaki iz tujine (Nemčije, Združenih držav Amerike itd.).


Kako prijaviti škodo

Pogoji za uveljavljanje zdravstvene asistence

Zavarovanje lahko začnete koristiti 3 mesece po začetku zavarovanja, in sicer za novonastale bolezni in stanja. Če je vaš primer posledica nezgode, čakalne dobe ni. Za predobstoječe bolezni in bolezni, ki so se pojavile v času čakalne dobe, velja 24-mesečna čakalna doba. 

Pregled na daljavo – dostop do zdravnika tudi na daljavo po telefonu ali prek video povezave. Določene specialistične storitve lahko opravite iz udobja domačega naslonjača ter se s tem izognete čakalnicam in ambulantam.

Izvedba zdravstvene asistence

Če potrebujete zdravstveno asistenco, pokličite na brezplačno telefonsko številko našega asistenčnega centra: 080 20 60 ali oddajte obrazec na spodnji povezavi. 

Želim zdravstveno asistenco

Če ste po naši predhodni odobritvi že opravili zdravstveno storitev in želite povračilo stroškov, izpolnite obrazec:

Želim prijaviti škodo

Dokumentacija za Posebno ponudbo »Zdravstvena polica«

Brez čakalnih vrst do specialista

Ne zamudite edinstvene priložnosti in si s klikom na spodnji gumb zagotovite posebno ponudbo za sklenitev Zdravstvene police!