Zdravje je v rokah mladih

Še vedno za mladostnika urejate obiske pri zdravniku? Zdravje je v rokah mladih, zato jim s paketom Mladi ob nepredvidljivih situacijah zagotovite vrhunsko zdravstveno oskrbo in druge ugodnosti!

Vz Akcija Mladi 2023 1366x767px2

Ste že sami izkusili težavo z dolgimi čakalnimi dobami, ko ste na obisk pri zdravniku čakali nerazumno dolgo? Poskrbite, da se v past dolgih čakalnih dob pri obisku zdravnika specialista ne bo ujel tudi vaš mladostnik. Statistika pravi, da je na pregled pri dermatologu treba čakati 266 dni, na pregled pri ortopedu pa 153 dni*.

S paketom Mladi, ki je na voljo vsem med 18 in 30 letom, bo vaš mladostnik prišel do zdravnika takoj ali že v nekaj dneh. Saj se strinjate, da je ob bolezni ali poškodbi najbolje odreagirati takoj? Da ne bo prepozno, posredujte svojemu mladostniku povezavo do obrazca za naročilo ponudbe za paket Mladi.

*- Povprečna čakalna doba na prvi termin "redno" (vir NIJZ, mesečno poročilo za stanje na dan 1. 8. 2023).

7,07 €

na mesec v prvem zavarovalnem letu

Ključne prednosti

  • health hiter dostop do samoplačniških specialističnih storitev
  • percent 50 % popusta za prvo zavarovalno leto
  • people pomoč na domu
  • info brezplačna asistenca zavarovalnice
  • pills kritje stroškov zdravil
  • doctor fizioterapija
  • support Dr. Posvet (24/7 posvet z zdravnikom)
  • plus majica in druge ugodnosti v programu Varuh zdravja

Zavarovalna kritja in premija

Premija za zavarovanje Zdravstvena polica Mladi je v prvem zavarovalnem letu nižja za 50 odstotkov. Premija, ki se bo obračunavala od drugega zavarovalnega leta dalje (brez popusta) je navedena na ponudbi, ki jo zavarovalec podpiše ob sklenitvi. Zavarovalna kritja ter premija so opredeljena v spodnji tabeli.

Zavarovalna kritja Redna premija (z davkom) Akcijska premija*
Specialisti do 4.000 € (od tega 2.000 € bolezen in 2.000 € nezgoda) ** 8,64 € 4,32 €
Fizioterapija do 400 € 3,96 € 1,98 €
Zdravila na beli recept do 300 € 1,54 € 0,77 €
Skupaj 14,14 € 7,07 €

*- Akcijska premija za prvo zavarovalno leto (s 50-odstotnim popustom in davkom). **- Zavarovanje Zdravstvena polica Mladi vključuje tudi Pomoč na domu, Asistenčne storitve in drugo mnenje.

Splošne pogoje za Zdravstveno polico lahko najdete na TEJ POVEZAVI. Splošne pogoje za Pomoč na domu najdete na TEJ POVEZAVI.


Vz Akcija Mladi1 1138x200px

Pogoj sklenitve paketa Mladi je, da se oseba, ki sklene zavarovanje Zdravstvena polica Mladi, vključi tudi v brezplačen program Varuha zdravja. Z včlanitvijo* bomo mladostnike med 18. in 30. letom razveselili s hudo majico**, 40 EUR dobroimetja za ostala zavarovanja Vzajemne, 10-odstotnim popustom v Dentalnem centru Varuha zdravja, 10-odstotnim popustom na Zavarovanje za tujino Multritrip, prav tako pa članom nudimo številne druge ugodnosti.

* V primeru nove vključitve v brezplačni program Varuh zdravja.

** Majice bodo na voljo do porabe zalog.


Vz Akcija Mladi3 1138x200px1

Ob sklenitvi paketa Mladi bo vaš mladostnik upravičen tudi do storitve Dr. Posvet, ki je varen in zaseben kanal za posvet z zdravnikom. Storitev se lahko uporablja s pametnim telefonom ali z računalnikom. Vsa komunikacija z zdravnikom poteka prek aplikacije, in sicer kot klepet ali videoklic, ki se jo izbere ob aktivaciji (WhatsApp, Viber, Facebook Messenger, Telegram) na telefonu ali računalniku.


Posebna ponudba Zdravstvene police

Dragi starši, nismo pozabili niti na vas. Do konca septembra imate na voljo edinstveno priložnost, da brezplačno izkusite zdravstvo na najvišji ravni, s takojšnjim dostopom do zdravstvenih storitev pri vrhunskih izvajalcih iz naše mreže. Izkoristite posebno ponudbo za sklenitev zavarovanja Zdravstvena polica, ki vam prinaša BREZPLAČNO premijo za prvih 9 mesecev.