Zdravje je v tvojih rokah s paketom Mladi

A ti še vedno mama rihta zdravnika? Si pripravljen prevzeti odgovornost? Zdravje je v tvojih rokah s paketom Mladi! Nudimo ti edinstveno priložnost, da poskrbiš za svoje zdravje na svoj način. Za vse, ki ste stari med 18 in 30 let.

Vz Akcija Mladi 2023 1366x767px 1

Ne ujemi se v past dolgih čakalnih dob pri obisku zdravnika specialista. Medtem ko čakaš, se lahko tvoje zdravje znatno poslabša. Verjetno poznaš primere iz prakse, statistika pravi, da trenutno čakaš na dermatologa 266 dni, na ortopeda pa 153 dni.*

Če zboliš ali pa se poškoduješ, je najbolje odreagirati takoj. Paket Mladi ti omogoča, da prideš do zdravnika takoj ali že v nekaj dneh.

*- Povprečna čakalna doba na prvi termin "redno" (vir NIJZ, mesečno poročilo za stanje na dan 1. 8. 2023).

7,07 €

na mesec v prvem zavarovalnem letu

Ključne prednosti

  • health hiter dostop do samoplačniških specialističnih storitev
  • percent 50 % popusta za prvo zavarovalno leto
  • people pomoč na domu
  • info brezplačna asistenca zavarovalnice
  • pills kritje stroškov zdravil
  • doctor fizioterapija
  • support Dr. Posvet (24/7 posvet z zdravnikom)
  • plus majica in druge ugodnosti v programu Varuh zdravja

Zavarovalna kritja in premija

Premija za zavarovanje Zdravstvena polica Mladi je v prvem zavarovalnem letu nižja za 50 odstotkov. Premija, ki se bo obračunavala od drugega zavarovalnega leta dalje (brez popusta), je navedena na ponudbi, ki jo zavarovalec podpiše ob sklenitvi. Zavarovalna kritja ter premija so opredeljena v spodnji tabeli.

Zavarovalna kritja Redna premija (z davkom) Akcijska premija*
Specialisti do 4.000 € (od tega 2.000 € bolezen in 2.000 € nezgoda) ** 8,64 € 4,32 €
Fizioterapija do 400 € 3,96 € 1,98 €
Zdravila na beli recept do 300 € 1,54 € 0,77 €
Skupaj 14,14 € 7,07 €

*- Akcijska premija za prvo zavarovalno leto (s 50-odstotnim popustom in davkom). **- Zavarovanje Zdravstvena polica Mladi vključuje tudi Pomoč na domu, Asistenčne storitve in drugo mnenje.


Vz Akcija Mladi 1138x200px

Če želiš pridobiti paket Mladi, se boš moral včlaniti v brezplačen program Varuh zdravja. Če še nisi član, lahko to urediš v naslednjem koraku. Z včlanitvijo* dobiš hudo majico**, 40 EUR dobroimetja za ostala zavarovanja Vzajemne, 10-odstotni popust v Dentalnem centru Varuh zdravja, 10- odstotni popust na Zavarovanje za tujino Multritrip, čakajo pa te tudi druge ugodnosti, ki jih ne smeš zamuditi.

* V primeru nove vključitve v brezplačni program Varuh zdravja.

** Majice bodo na voljo do porabe zalog.


Vz Akcija Mladi2 1138x200px

Iščeš tudi ti najkrajšo pot do zdravnika, digitalna komunikacija pa je del tvojega vsakdana? Potem bo storitev klepet in videoposvet z zdravnikom Dr. Posvet kot nalašč zate! V paketu Mladi jo prejmeš brezplačno. Dr. Posvet ti omogoča, da se o svoji zdravstveni težavi z zdravnikom posvetuješ kjerkoli in kadarkoli, tudi ponoči in med prazniki. Vsa komunikacija z zdravnikom poteka prek aplikacije, in sicer kot klepet ali videoklic, ki jo izbereš ob aktivaciji (WhatsApp, Viber, Facebook Messenger ali Telegram) na telefonu ali računalniku.


Kako prijaviš škodo

Pogoji za uveljavljanje zdravstvene asistence

Zavarovanje lahko začneš koristiti takoj po začetku zavarovanja tako za novonastale bolezni in stanja kot za primere posledice nezgode. Za predobstoječe bolezni in bolezni, ki so se pojavile v času čakalne dobe, velja 24-mesečna čakalna doba. 

Pregled na daljavo – dostop do zdravnika tudi na daljavo po telefonu ali prek video povezave. Določene specialistične storitve lahko opraviš iz udobja domačega naslonjača ter se s tem izogneš čakalnicam in ambulantam.

Informacije o aktualnih ugodnostih si lahko preberete tukaj.

Izvedba zdravstvene asistence

Če potrebuješ zdravstveno asistenco, pokliči na brezplačno telefonsko številko našega asistenčnega centra: 080 20 60 ali oddaj obrazec na spodnji povezavi. 

Želim zdravstveno asistenco

Če si po naši predhodni odobritvi že opravil zdravstveno storitev in želiš povračilo stroškov, izpolni obrazec.

Želim prijaviti škodo