Ni bonov? Ni panike!

Si brez statusa? Skleni izvrstno dopolnilno zavarovanje, ki je prva izbira mladih.

ni bonov ni panike žiga

Kaj najbolj zaboli, ko izgubiš status? 🤔 To, da z njim izgubiš študentske bone! 🤪

Kosilo v restavraciji se z danes na jutri podraži s 4 na približno 8 evrov, ko brskaš za recepti pa ti vsebujejo sestavine, kot so zvezdasti janež, sumak in samorogove solze. Če iščeš enostavne in hitre recepte brez sestavin, ki jih lahko najdeš le v špecijalnih trgovinah, si na pravem mestu.

Žiga Gabrovec je zate pripravil 4 jedi, ki jih lahko na krožnik postaviš tudi, če kuhaš z dvema levima rokama.

Ena najpreprostejših italijanskih pašt na svetu

Tole je jed, ki jo narediš za čisti drobiž. Lahko bi ji rekli paštica s tržaško omako - kar verzija, ki jo je pripravil Žiga, tudi je - v Italiji pa jo naročiš, če na meniju izbereš “pasta aglio e olio”. Obljubimo, da je vrhunska, čeprav se tradicionalno je kar brez parmezana. Poglej si recept.

Pad thai, ki ga ne moreš zafrknit

Verjamemo, da je bil pad thai v tvojih študentskih letih kar redno na meniju, zato smo poskrbeli, da ga ne boš pogrešal. To je jed, pri kateri ne more iti nič narobe. Še riževih nudlov ne moreš razkuhati, vse ostalo pa itak delaš po okusu. Poglej si recept.

Hot dog 10-10

Je hot dog mogoče spremeniti v polnovreden obrok? 🌭 Skoraj! Ne verjameš? Potem bo najboljše, da pogledaš video . 🙃

P.S.: V videu boš videl, da se napake dogajajo tudi najboljšim. Več ti ne izdamo. 🙃

Juha proti mačku

Veš, kaj je babica skuhala Žigi, ko se je domov vrnil z mačkom? Juhico. 😇  In točno to danes Eva in Žiga kuhata zate. Nikoli ne veš, kdaj ti pride prav. Mogoče že danes. 😉

Nipanike

Skleni dopolnilno ✍🏻

Prva izbira dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja.

Z dopolnilnim zdravstvenim zavarovanjem učinkovito preprečiš, da se po izgubi statusa izogneš morebitnim visokim stroškom zdravstvenih storitev. 

Za zavarovanje poskrbi v roku 30 dni od izgube statusa. Če rok zamudiš, bo zavarovanje po zakonu začelo veljati šele čez 3 mesece, to pa pomeni, da boš moral del stroškov zdravstvenih storitev v tem času pokriti sam. Ta doplačila so lahko zelo visoka.

Če ga skleneš prek spleta, ti priznamo 3 % popusta.

Pameten se izogne doplačilu zdravstvenih storitev💡

V Sloveniji obvezno zdravstveno zavarovanje ne krije vseh stroškov, ki nastanejo ob zdravljenju. Če nimaš sklenjenega dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja, to pomeni, da moraš del stroškov zdravljenja plačati sam.

Z dopolnilnim zdravstvenim zavarovanjem se izogni doplačilom pri obisku zdravnika, zdravljenju v bolnišnici, zdravilih na recept in nekaterih drugih zdravstvenih storitvah.

Dopolnilno zdravstveno zavarovanje je namenjeno vsem, ki imate urejeno obvezno zdravstveno zavarovanje v Sloveniji. Premijo za zavarovanje lahko plačuješ mesečno, četrtletno, polletno ali letno.

Tabela Dopolnilno V2
Ni Bonov Ni Panike

Darila, ki jih prejmeš ob vključitvi v program Varuh zdravja 🎁

Si želiš dodatnih daril? Potem se po sklenitvi zavarovanja vključi v program Varuh zdravja in podarili ti bomo:

  • majico
  • izreden popust ob sklenitvi zavarovanja Tujina Multirip
  • dobroimetje Vzajemne za 20 € za sklenitev poljubnega zavarovanja Vzajemne (1)
  • bon v vrednosti 100 EUR za dentalne storitve pri izvajalcu Dentalni Center Varuh zdravja d.o.o. (2)


(1) Z izjemo dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja in zavarovanja za tujino. Letna premija mora znašati 55 EUR ali več.

(2) Za samoplačniške zobozdravstvene storitve, katerih skupna vrednost s popustom znaša 1.000 EUR ali več.

Skleni zavarovanje kar prek spleta in pridobi popust

Zavaruj se prek spleta in izkoristi 3 % popust ter se izogni doplačilu stroškov, ki jih osnovno zdravstveno zavarovanje ne krije.