Nagradna igra - Na kolo za zdravo telo

Kolesarjenje prinaša številne pozitivne učinke in blagodejno vpliva na naše telo in duha. Na svežem zraku se enostavno odklopimo in uživamo v lepotah, ki nam jih nudi narava. Prav zato vse kolesarske navdušence vabimo, da sodelujete v kolesarski nagradni igri s privlačnimi nagradami.

Kolesarjenje 2000x1260px

Ste rekreativni kolesarski navdušenec ali pa vam kolo služi le kot prevozno sredstvo? V naši nagradni igri se lahko potegujete za nepogrešljive kolesarske pripomočke. Nagradna igra poteka od 22. 5. 2023 do 13. 6. 2023. Izpolnite obrazec, ki ga najdete na TEJ POVEZAVI in se potegujte za nagrade!

Nagradni sklad

Nagradna Igra Nagrade
  • 1 x bon za nakup kolesa do višine zneska 1.000 € v trgovini A2U bikes (v poslovalnici v Ljubljani)*
  • 1 x športni nahrbtnik
  • 3 x kolesarski dres
  • 5 x športna majica Odlo

*- v kolikor je vrednost kupljenega kolesa nižja od 1.000 evrov, Vzajemna plača dejansko vrednost kolesa in ne vrne razlike v denarju do zneska 1.000 evrov. V kolikor se dobitnik-ca nagrade odloči za nakup kolesa, ki je dražji od zneska 1.000 evrov, Vzajemna poravna znesek v višini 1.000 evrov, preostanek kupnine plača dobitnik-ca nagrade.

Pogoje nagradne igre najdete tukaj.


Maraton Franja BTC 2023

Člani programa zvestobe Varuha zdravja bomo kolesarili na Maratonu Franja BTC City, ki bo v Ljubljani od 10. do 11. junija 2023.

Za pridobitev svoje kode za popust izpolnite OBRAZEC in sledite navodilom. Kodo boste prejeli na svoj elektronski naslov v roku 24 ur. Prijavnina je za naše zavarovance oziroma člane programa Varuh zdravja, ki izpolnijo obrazec, za 4 evre nižja od redne prijavnine.

Po prejemu kode ob prijavi TUKAJ v polje "KLUB" vpišite "VARUH ZDRAVJA" in v polje "KODA ZA POPUST", vpišite svojo kodo. Število mest je omejeno, zato pohitite.

Več o dogodku in njegovem programu preberite TUKAJ.

Še niste član programa zvestobe Varuha zdravja? Preberite več in se vključite tukaj.

Pogoji ugodnosti

Pridobite kodo za popust

Vključite se v program zvestobe

Do privlačnih ugodnosti programa zvestobe ste upravičeni vsi, ki imate pri Vzajemni sklenjeno vsaj eno zavarovanje s trajanjem 12 mesecev ali več. Za uveljavljanje ugodnosti potrebujete svojo kartico Varuh zdravja. Je še nimate? Pridobite kartico Varuh zdravja in uživajte v ugodnostih programa aktivnega varovanja zdravja.