Osvojite iPhone in druge privlačne nagrade

Kako bi se vam zdelo, če bi imeli priložnost osvojiti fantastične nagrade, vključno z izjemnim iPhoneom? Verjetno zelo dobro, kajne? No, imamo odlične novice za vas! Vabimo vas k sodelovanju v tej posebni nagradni igri, ki je namenjena vsem mladim in mladim po srcu! 💓🎁

Vz Akcija Mladi Nagradna Igra 1040x528px

Nagradna igra poteka od vključno 20. 9. 2023 do vključno 20. 10. 2023, zato imate cel mesec, da se potegujete za te neverjetne nagrade. Vsi, ki ste stari 18 let ali več, ste upravičeni do sodelovanja, prav tako pa lahko tudi svoje prijatelje, družino in sodelavce povabite, da se vam pridružijo.

V bogatem nagradnem skladu boste našli izjemno priložnost za osvojitev iPhonea in druge privlačne nagrade. Posebej izpostavljamo darilno kartico v vrednosti 150 evrov za trgovine Grosbasket. Ta kartica vam bo omogočila, da izberete iz bogate ponudbe lifestyle obutve oziroma superg za prosti čas, vključno z legendarnimi Air Jordan. S stilsko dovršenimi supergami boste vedno korak pred ostalimi. 🎉👟

Vz Akcija Mladi Nagradna Igra 1138x200px

Potegujte se za eno izmed privlačnih nagrad:

  • 1 x iPhone 14
  • 3 x moderne superge za prosti čas Air Jordan v vrednosti do 150 EUR*
  • 1 x zavarovanje za tujino Multitrip posamično
  • 2 x brezžične slušalke JBL T520BT
  • 3 x promocijski paket Varuh zdravja
  • 10 x set za čiščenje obutve (Crep Protect – Cube Pack)

* Če se dobitnik/-ca nagrade odloči za nakup nad 150 evrov, razliko, ki presega vrednost 150 evrov, poravna sam/-a. Po prejemu darilne kartice dobitnik/-ca nagrade ureja celoten nakupni proces neposredno s trgovcem (Grosbasket). Dobitnik/-ca nagrade lahko koristi darilno kartico na vse izdelke v trgovini Grosbasket v Ljubljani. Darilna kartica ne velja za nakup prek spleta.

Vz Akcija Mladi Nagradna Igra 11138x200px

Ste že včlanjeni v naš program Varuh zdravja? Edinstven program aktivnega varovanja zdravja, s katerim vaše zdravje ne le zavarujemo, temveč vam pomagamo zanj tudi skrbeti in ga ohranjati. Z vključitvijo v program boste pridobili kartico in uživali v ugodnostih programa aktivnega varovanja zdravja.

Vz Akcija Mladi Nagradna Igra 21138x200px

Za vse med 18. in 30. letom smo pripravili super akcijo, ki omogoča zdravnika, v živo in s kavča, za premijo v višini le 7,07 € na mesec za prvo leto zavarovanja*. Akcija velja za sklenitve do 31. 12. 2023.

Ne ujemite se v past dolgih čakalnih dob pri obisku zdravnika specialista in s klikom na spodnji gumb preverite to akcijo in ostale ugodnosti, ki vam jih prinaša.

*Sklenitev paketa Mladi ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri.