Poliklinika Ars Salutaris

Termin ponudbe:
01.01.2020 - 31.12.2021

Poliklinika Ars Salutaris Adriatic d.o.o.

Poliklinika Ars Salutaris Adriatic d.o.o.

Mala ulica 3
1000 Ljubljana

+386 (0)1 47 18 877
info@dental-slo.si

Vsi zavarovanci Vzajemne, ki ste vključeni v program Varuh zdravja, lahko v Poliklikniki Ars Salutaris izkoristite:

1. 10 % stalni popust na redne cene v Ljubljani in Zagrebu,

2. bon v vrednosti 100 EUR pri izvajalcu Ars Salutaris Adriatic d.o.o. (Ljubljana) za samoplačniške zobozdravstvene storitve, katerih skupna vrednost s popustom znaša 1.000 EUR ali več.

ZA TERMIN POKLIČITE: 01/471-88-77

Bon prejmete pri vašemu svetovalcu, v poslovalnici Vzajemne ali s klicem na 080 20 60.

Način uveljavljanja ugodnosti

 1. Zavarovanec Vzajemne, ki se vključi v progam Varuh zdravja (v nadaljevanju Program), storitev plača po pogojih, kot so navedeni v ponudbi, in neposredno izvajalcu. Vzajemna pri tem ne prevzema nikakršnih finančnih obveznosti.
 2. Popusti se med seboj ne seštevajo.
 3. Zavarovanec za izbrano ugodnost opravi predhodno rezervacijo in izvede končno plačilo pri izvajalcu.
 4. Vse navedene cene vključujejo davek na dodano vrednost.
 5. Vzajemna ne odgovarja za morebitne spremembe cen ugodnosti, navedenih na spletni strani www.vzajemna.si, in za morebitne posledice, ki bi iz tega izhajale.
 6. Ugodnosti Programa lahko uveljavljajo vsi zavarovanci, ki imajo pri Vzajemni sklenjeno eno od zavarovanj iz njene ponudbe, s trajanjem enega leta ali več. Pogoj uveljavljanja ugodnosti iz Programa, je poleg sklenitve zavarovanja z ustreznim obdobjem trajanja, tudi vključitev v Program.
 7. Nekatere ugodnosti, objavljene na spletni strani www.vzajemna.si, pod določenimi pogoji veljajo tudi za tiste fizične osebe, ki niso zavarovanci Vzajemne, pri čemer so te ugodnosti posebej označene, prav tako pa so posebej določeni tudi pogoji, na podlagi katerih lahko ugodnosti koristijo tudi tiste osebe, ki niso zavarovanci Vzajemne.
 8. Ugodnosti, ki so navedene na spletni strani, zavarovanci Vzajemne uveljavljajo s kartico Vzajemne (v nadaljevanju kartica), ki jo zavarovanci prejmejo ob vključitvi v Program. Kartica ni prenosljiva in se glasi na ime in priimek zavarovanca.
 9. Ugodnost velja za osebe, ki so se vključile v Program in za njihove družinske člane, ob predložitvi kartice.
 10. Ugodnost velja v obdobju od 01. 01. 2020 do 31. 12. 2021, oziroma v obdobju, navedenem na ponudbi.
 11. V program Varuh zdravja se lahko brezplačno vključite preko spletne strani Vzajemne, na brezplačni telefonski številki 080 20 60 ali v poslovalnicah Vzajemne.Nazaj na seznam ugodnosti

Imate vprašanja?

Naši svetovalci imajo odgovore.