naslovna nutricheck

Brezplačna preventivna analiza Vzajemna NutriCheck ob sklenitvi zavarovanja za težje bolezni

Preventivna analiza Vzajemna NutriCheck  posamezniku razkrije, katera hranila so zanj glede na njegov genetski zapis najbolj primerna, pri čemer vsa področja obravnava celostno. Omogoča vzpostavitev optimalne prehrane in življenjskega sloga ter pomaga k boljšemu zdravju in počutju ter h kvalitetnejšemu življenju. 

“Prilagodite življenjski slog potrebam vašega telesa.”

Rezultati analize vključujejo razlago posameznih analiz in področij s posameznikovim rezultatom in priporočili. Končni rezultat je personaliziran priročnik v elektronski obliki (.pdf), ki ga stranke prejmejo z unikatnim uporabniškim imenom in geslom na varovanem spletnem portalu.

Primer strani reporta

Svojih ciljev pogosto ne dosežemo, ker ne upoštevamo potreb lastnega telesa – svoje genetske zasnove. NutriCheck omogoča oseben pristop z upoštevanjem specifčnih potreb vsakega posameznika.

  • Ali ste vedeli, da ima približno 20 % evropske populacije določeno stopnjo laktozne intolerance? In da 45 % teh oseb ne ve, kaj je vzrok njihovih težav?
  • Učinkovitost absorpcije vitamina D je v veliki meri odvisna od naših genov. Genetsko izpostavljeni ljudje imajo lahko ob povsem enaki prehrani in načinu življenja tudi do 50 % nižji nivo vitamina D.
  • Absorpcija železa se od osebe do osebe zelo razlikuje, kar pomeni, da določeni ljudje potrebujejo vsaj 30 % odstotkov višji dnevni vnos za optimalno delovanje telesa.

“Z majhnimi dnevnimi spremembami lahko dosežemo velik dolgotrajen učinek na naše počutje in zdravje.”

ANALIZE

Ugodnost brezplačne preventivne analize Vzajemna NutriCheck pripada zavarovancu v primeru sklenitve zavarovanja za težje bolezni (po splošnih pogojih zavarovanja za težje bolezni SP-NE-17), in sicer po preteku 3 mesecev trajanja zavarovanja in plačilu 3 mesečnih premij. Vsaka stranka, ki bo sklenila omenjeno zavarovanje za težje bolezni, bo po izpolnitvi navedenih pogojev s strani izvajalca biološke analize (GenePlanet) na dom prejela brezplačen pripomoček za odvzem vzorca z navodili, ki ga bo lahko koristila v roku 6 mesecev po prejemu pripomočka, z vrnitvijo vzorca na izvajalčev naslov. 

»Celoten postopek je enostaven, varen in zanesljiv.«

Rezultati analize so namenjeni le vam, zato boste edini imeli dostop do njih. Vzajemna ali tretja oseba, skladno z zakonodajo na področju varovanja osebnih podatkov, do vaših rezultatov ne bo imela dostopa.

Odkrij svojo DNK, spoznaj sebe!