ŠE VEDNO VERJAMETE V

ZOBNO MIŠKO?


Vsi imamo zobe. Nekateri jih radi pokažemo, nekateri pa ne.

Vzroki so lahko različni: karies, poškodbe, paradontoza ...

Ugotovimo, da je zob tisti, ki definira naše razpoloženje in pogosto celo odnos drugih do nas.

Lep nasmeh je pot, do nove službe in pogosto tudi do družbe. Da ne izgubimo priložnosti je tu Dental, namenjen tistim, ki imate zobe in tistim, ki jih skrivate ali jih sploh nimate.

Zavarovanje Dental lahko sklenete ne glede na to v kakšnem stanju so vaši zobje.

Dental je zdravstveno zavarovanje, ki krije določene stroške zobozdravstvenih storitev in s katerim zavarovanec prejme izplačilo zavarovalne vsote, če zboli za rakom ustne votline.

Zavarovanje Dental je koristno za vse, saj vam s sklenitvijo zavarovanja pripada tudi do 30 % popust na določene zobozdravstvene storitve.

ZA TISTE, KI IMATE LEPE IN UREJENE ZOBE.

OHRANITE JIH.

S sklenitvijo zavarovanja vam pripada pravica do enoletnega pregleda ustne votline, vključno z ortopanom in izdelavo načrta zdravljenja (Dentalni paket).

Za tiste, ki jih iz določenih razlogov skrivate. Zobozdravnika lahko obiščete takoj po začetku veljavnosti zavarovanja. Za vas smo izbrali vrhunskega pogodbenega partnerja z enoletno garancijo na opravljeno storitev.

Tisti, ki zob nimate... Čaka vas vrhunska ekipa strokovnjakov in vaš nov, lep nasmeh.

Ste mladi in še nimate težav? Naj tako tudi ostane. Za 4,99 EUR na mesec ga lahko ohranite. Za ta znesek vam pripada en letni pregled ustne votline, vključno z ortopanom in izdelavo načrta zdravljenja (Dentalni paket).

STE MLADI PO SRCU

IN SE ZELO RADI SMEJITE?

Tudi vi za 5 EUR na mesec dobite brezplačen letni pregled ustne votline z vključno ortopanom in izdelavo načrta zdravljenja.

Boste rekli, da si lahko sami poiščete zobozdravnika? Verjamemo.

Pustite, da mi poskrbimo za vas, vi pa počnite vam ljubše stvari, saj boste na ta način hkrati privarčevali. Za vas bomo poklicali, preverili in tudi organizirali prevoz, če bo potrebno.

Pravite, da imate dobre gene in da zobozdravnika ne potrebujete? Odlično, res smo veseli. A tudi za vas smo poskrbeli. Če ne potrebujete zobozdravnika, in ga tudi pet let ne boste potrebovali, vam podarjamo 150 EUR za zobozdravstvene storitve po lastni izbiri.

SPLAČA SE!

LEP NASMEH POGOSTO VSE SPREMENI.4,99 EUR na mesec, popust na storitve, brezplačen pregled, asistenca pri storitvi, vsakoletne ugodnosti ...


Poskrbite za svoj nasmeh sedaj in sklenite zavarovanje preko spleta s 3% popustom.

Skleni zavarovanje