Individualno nezgodno zavarovanje je namenjeno vam, ki želite poskrbeti za lastno finančno varnost v primeru nezgode in tudi za finančno varnost vaših najbližjih, v primeru najhujšega.

Se lahko zavarujem in za koliko časa?

Nezgodno se lahko zavarujete, če ste stari od 18 do 65 let. Zavarovanje lahko sklenete za obdobje enega leta, s samodejnim podaljševanjem, ali pa za 10 let.

Kako izbrati pravi paket zavarovanja?

Vaša izbira naj temelji na vaših potrebah, življenjskih navadah in finančni zmožnosti. Na voljo imate 9 paketov, ki vključujejo različne kombinacije zavarovalnih kritij, vi pa se boste odločili, katerega boste izbrali. Če želite, vam naši svetovalci pri izbiri lahko pomagajo in skupaj izberete paket, ki bo najbolj primeren za vaš življenjski slog.

Izračunajte si premijo vašega paketa

Informativni izračun

Pomembno je vedeti
V primeru trajne invalidnosti, velikokrat nastopijo visoki stroški, zato so visoke zavarovalne vsote za primer invalidnosti zelo pomembne. Zavarovalna kritja, ki nam v tem primeru olajšajo življenje so:

- nezgodna invalidnost,
- nezgodna mesečna renta za obdobje 10-ih let,
- kritje stroškov za medicinske pripomočke in
- kritje stroškov preureditve bivalnih prostorov.

Zavarovalna kritja po paketih

Ste eden tistih, ki verjamejo, da se vam kaj slabega ne more zgoditi? Ne splača se tvegati. Nezgoda lahko v hipu temeljito spremeni življenje, ki ga poznate.  Ne razmišljajte predolgo in naročite svetovalca za zavarovanja še danes. Skupaj bomo našli najboljšo rešitev za vas.

Naroči svetovalca