• preko spletne strani,
  • po pošti s priloženimi obrazci,  
  • v poslovalnicah Vzajemne - ne pozabite s seboj prinesti osebnega dokumenta, kartice zdravstvenega zavarovanja in davčne številke,
  • preko kontaktnega centra - pokličite na našo brezplačno telefonsko številko 080 20 60 in nam sporočite vaše podatke - osebne podatke, številko kartice zdravstvenega zavarovanja, EMŠO in davčno številko. Poslali vam bomo ponudbo, ki jo podpišete in pošljete na Vzajemno,
  • pri delodajalcu - če bo zavarovanje urejal vaš delodajalec, boste ponudbo Vzajemne prejeli kar v podjetju. V nasprotnem primeru se lahko obrnete neposredno na nas.
  • na info točkah Vzajemne - obrazce najdete v brošuri Vzajemna Zdravje - Dopolnilno zdravstveno zavarovanje.

Ob sklenitvi dopolnilnega zavarovanja prejmeš še brezplačno darilo: Bon Extremevital v vrednosti 35 €, darilno kartico 25 € za Spar ali bon Clarus v vrednosti 35 €.

3 % popust

Skleni zavarovanje preko spleta, pridobi 3 % popust in brezplačno darilo

V kolikor se v postopku sklepanja zavarovanja vključite v brezplačen program Varuh zdravja, prejmete še majico Vzajemne, dobroimetje 15 € za zavarovanja Vzajemne s trajanjem 12 mesecev ali več (z izjemo dopolnilnega zdravstvenega zavarovanje ter zavarovanja Tujina) in 10 % popust ob sklenitvi zavarovanja Tujina Multitrip.

Izberi

31,01 €

Varnost podatkov

Prenos osebnih in transakcijskih podatkov na spletni strani www.vzajemna.si teče v varnem načinu. Podatki iz spletnih obrazcev se zakodirajo, še preden zapustijo vaš spletni brskalnik. Na spletni strežnik Vzajemne se prenašajo v zakodirani obliki.

Plačilna sredstva

Ob takojšnjem plačilu premije prejmete polico še isti trenutek na vaš e-naslov.