VPD Bled

Termin ponudbe: 16.03.2016 - 31.01.2018

Zavarovanci Vzajemne, ki ste vključeni v program Varuh zdravja, lahko v VPD Bled koristite naslednje ugodnosti:

 • Inhalator TURBO TRAIN* (primeren za otroke in odrasle) - za respiratorne bolezni (Redna cena 78,00 EUR, cena za člane Varuha zdravja 54,60 EUR)
 • GRATIS merilnik 2in1. MAX ob nakupu 1sc testnih trakov (50 kos- posamično pakiranje) za merjenje glukoze v krvi 2in1.MAX
 • Termometer HA 500 (Redna cena 43,00 EUR, cena za člane Varuha zdravja 30,10 EUR)    
 • Merilnik ROSSMAX X5* (Redna cena 81,00 EUR, cena za člane Varuha zdravja 60,75 EUR)

Ugodnost lahko koristite v vseh VPD poslovalnicah po Sloveniji

 *Kodi za koriščenje ugodnosti v spletni trgovini www.123zdravi.si

 

 • VZAJEMNA1-2017 (30% popust – Dr. Frei Turbo train, Rossmax HA 500)
 • VZAJEMNA2-2017 (25% popust - Rossmax X5)

Način uveljavljanja ugodnosti

 1. Zavarovanec Vzajemne, ki se vključi v progam Varuh zdravja (v nadaljevanju Program), storitev plača po pogojih, kot so navedeni v ponudbi, in neposredno izvajalcu. Vzajemna pri tem ne prevzema nikakršnih finančnih obveznosti.
 2. Popusti se med seboj ne seštevajo.
 3. Zavarovanec za izbrano ugodnost opravi predhodno rezervacijo in izvede končno plačilo pri izvajalcu.
 4. Vse navedene cene vključujejo davek na dodano vrednost.
 5. Vzajemna ne odgovarja za morebitne spremembe cen ugodnosti, navedenih na spletni strani www.vzajemna.si, in za morebitne posledice, ki bi iz tega izhajale.
 6. Ugodnosti Programa lahko uveljavljajo vsi zavarovanci, ki imajo pri Vzajemni sklenjeno eno od zavarovanj iz njene ponudbe, s trajanjem enega leta ali več. Pogoj uveljavljanja ugodnosti iz Programa, je poleg sklenitve zavarovanja z ustreznim obdobjem trajanja, tudi vključitev v Program.
 7. Nekatere ugodnosti, objavljene na spletni strani www.vzajemna.si, pod določenimi pogoji veljajo tudi za tiste fizične osebe, ki niso zavarovanci Vzajemne, pri čemer so te ugodnosti posebej označene, prav tako pa so posebej določeni tudi pogoji, na podlagi katerih lahko  ugodnosti koristijo tudi tiste osebe, ki niso zavarovanci Vzajemne.
 8. Ugodnosti, ki so navedene na spletni strani, zavarovanci Vzajemne uveljavljajo s kartico Vzajemne (v nadaljevanju kartica), ki jo zavarovanci prejmejo ob vključitvi v Program. Kartica ni prenosljiva in se glasi na ime in priimek zavarovanca.
 9. Ugodnost velja za osebe, ki so se vključile v Program in za njihove družinske člane, ob predložitvi kartice.
 10. Ugodnost velja v obdobju od 01. 03. 2016 do 31. 01. 2018 oziroma v obdobju, navedenem na ponudbi.
 11. V program Varuh zdravja se lahko brezplačno vključite preko spletne  strani Vzajemne, na brezplačni telefonski številki 080 20 60 ali v poslovalnicah Vzajemne.

Nazaj na seznam