Tek štirih mostov

Termin ponudbe: 26.10.2018 - 16.06.2019

Zavarovanci Vzajemne bomo tekli na Teku štirih mostov, ki bo 15. 6. 2019 v Škofji Loki.

Prijavnina za naše zavarovance oziroma člane programa Varuh zdravja, ki bodo v polje Klub vpisali "VARUH ZDRAVJA", je 3 EUR nižja od redne prijavnine in znaša 20 EUR. 

Več o dogodku in njegovem programu si preberite TUKAJ.

Način uveljavljanja ugodnosti

Ob prijavi je potrebno v obrazec vnesti promocijsko kodo in v polje "Klub" zapisati "VARUH ZDRAVJA". Za pridobitev kode za uveljavljanje ugodnosti nižje prijavnine pišite na varuhzdravja@vzajemna.si in nam sporočite svoje ime, priimek ter številko kartice ZZZS.  Za vse informacije smo vam na voljo na elektronskem naslovu varuhzdravja@vzajemna.si. Na Tek štirih mostov se lahko prijavite TUKAJ.

Kodo za uveljavljanje nižje prijavnine boste prejeli najkasneje v treh delovnih dneh.

Nagrajujemo zvestobo

Tekači Vzajemne ob enkratni udeležbi na enem izmed tekaških dogodkov v letu 2019, kjer sodeluje tudi Vzajemna, prejmete tekaško majico s kratkimi rokavi. Pri prijavi morate v okence ekipa/klub obvezno vpisati "VARUH ZDRAVJA".

Vašo udeležbo bomo s praktičnim darilom nagradili tudi ob trikratni in petkratni udeležbi. Darilo boste lahko na dogodku prevzeli na stojnici Vzajemne (s seboj imejte natisnjeno prijavnico kot dokazilo).

Pridružite se nam!

 

Obveščamo vas, da so od marca 2018 dalje v veljavi novi splošni pogoji programa Varuh zdravja in vas hkrati seznanjamo s politiko zasebnosti.


Nazaj na seznam