Rosa zdravilni dotik

Termin ponudbe: 30.11.2015 - 30.04.2017

Zavarovanci, ki ste vključeni v program Varuh zdravja lahko v salonu Rosa zdravilni dotik koristite 25% popusta na naslednje storitve:

 • Antistresni tretma priporočamo pri bolečinah v vratnem in ledvemem delu hrbtenice, išijasu, glavobolih, migrenah, bolečih ramenih, utrujenosti, depresiji in nemiru. Uravnoteži se živčni, hormonski in imunski sistem ter zmanjša stres. Je celostna obravnava z refleksno masažo stopal,  masažo hrbta in zdravilnim dotikom  za fizično in psihično  sprostitev telesa.

Cena za zavarovance, ki ste vključeni v program Varuh zdravja 41,25 € (redna cena 55 €)

 • Terapevtska masaža hrbta se priporoča kadar se pojavijo bolečine v hrbtu. To je masaža, pri kateri dosežemo sprostitev in povečano prekrvavitev mišic vratu, prsnega dela hrbta, ledvenega dela hrbta, križa, ter ramenskega obroča. S pritiski in masažo teh mišic odpravimo mišične zatrdline – vozle in hkrati povečamo gibljivost hrbtenice in celotnega ramenskega obroča.

Cena za zavarovance, ki ste vključeni v program Varuh zdravja 30 € (redna cena 40 €).

 • Manualni tretma  za povečanje gibljivosti, prožnosti, moč mišic in odpravljanje bolečin po poškodbah in operacijah, vnetjih, boleznih, artrozah, glavobolih, migrenah, bolečinah v križu, vratu, ramenih... Po pregledu izberemo tehniko ali kombinacijo tehnik, ki so najbolj primerne za posameznika (tehnike za obravnavo miofascialnih točk, sklepno mobilizacijo, terapevtsko protibolečinsko masažo) in ustrezno vadbo.

Cena za zavarovance, ki ste vključeni v program Varuh zdravja 30 € (redna cena 40 €).

Način uveljavljanja ugodnosti

 1. Zavarovanec Vzajemne, ki je vključen v program Varuh zdravja (v nadaljevanju Program), storitev plača po pogojih, ki so navedeni v ponudbi, in neposredno izvajalcu. Vzajemna ne prevzema nikakršnih finančnih obveznosti.
 2. Popusti se med seboj ne seštevajo.
 3. Zavarovanec bo opravil predhodno rezervacijo za izbrani paket in končno plačilo pri izvajalcu.
 4. Vse navedene cene vključujejo davek na dodano vrednost.
 5. Vzajemna ne odgovarja za morebitne spremembe cen paketov in ugodnosti, navedenih na spletni strani www.vzajemna.si, ki so predmet ponudbe, in za morebitne posledice, ki bi iz tega izhajale.
 6. Ugodnost lahko uveljavljajo vsi zavarovanci, ki imajo pri Vzajemni sklenjeno eno od zavarovanj iz njene ponudbe. Ugodnost Programa lahko uveljavlja le fizična oseba, ki je zavarovanec Vzajemne, z vsaj enim zavarovanjem s trajanjem enega leta ali več in je obenem vključen v Program Varuh zdravja.
 7. Ugodnosti, ki so navedene na spletni strani, zavarovanci Vzajemne uveljavljajo s kartico Varuh zdravja (v nadaljevanju kartica), ki jo zavarovanci prejmejo ob vključitvi v Program. Kartica ni prenosljiva in se glasi na ime in priimek zavarovanca.
 8. Ponudba velja za zavarovance Vzajemne, ki so vključeni v Program in za njihove družinske člane ob predložitvi kartice.
 9. Ugodnost velja v obdobju od 30. 11. 2015 do 30. 4. 2017.

Nazaj na seznam