Extreme Vital

Termin ponudbe: 01.04.2015 - 31.12.2017

Vsi zavarovanci Vzajemne, ki ste vključeni v program Varuh zdravja, lahko v športni trgovini Extreme Vital izkoristite naslednje ugodnosti:

 • 10 % stalni gotovinski popust na redne cene vseh izdelkov v trgovinah Extreme Vital (pri spletnem nakupu, v košarici v prostor za promocijsko kodo, vnesite kodo Vzajemna2017 in sistem vam bo upošteval 10 % popust na izbrane izdelke. Koda ne velja za nakup koles znamke Giant)
 • Ne spreglejte posebne ponudbe do 31. 12. 2017,samo za zavarovance, ki ste vključeni v program Varuh zdravja – 20 % popust na vsa oblačila, obutev in očala za smučanje, snowboard, kolesarjenje, tek in prosti čas*

*Za koriščenje ugodnosti uporabite promocijsko kodo VZ_2017. Ponudba velja do vključno 31. 12. 2017. Popust velja za izdelke po rednih cenah, popusti se med seboj ne seštevajo.

Popusti se ne seštevajo in veljajo za izdelke po redni ceni.

Kje nas najdete:

 • Ljubljana - Extreme Vital - Specialized Elite shop (Tržaška c. 124, Ljubljana)
 • Škofja Loka - Extreme Vital (Puštal 101, Škofja Loka)
 • Ljubljana - Extreme Vital - Bike outlet (Celovška c. 59, Ljubljana)
 • Lucija - Extreme Vital - franšizna trgovina (Obala 116, Portorož – Lucija)
 • Maribor - SB Shop – franšizna trgovina (Pohorska ulica 60, Maribor)

Nakupujte iz udobja domačega naslanjača na www.extremevital.com:

 • www.extremevital.com največja, specializirana spletna trgovina s športno opremo v Sloveniji
 • Kupujete lahko 24h na dan in izbirate med več kot 10.000 različnimi športnimi artikli.
 • Vsi artikli, ki jih vidite v spletni trgovini so tudi na zalogi – naročiš danes, dobiš jutri!
 • Najboljši spletni trgovec v kategoriji šport za leto 2014 – zmagovalec po izboru Ceneje.si in Valicon.

V trgovini Extreme Vital najdete skrbno izbrane artikle, svetovno priznanih proizvajalcev koles in kolesarske opreme, široko paleto tekaške opreme in oblačil, popolno izbiro Thule prtljažnih sistemov, oblačila in obutev za prosti čas, vrhunski kolesarski servis ter seveda  prijazne svetovalce, ki vam bodo z veseljem pomagali pri izbiri.
Za vse navdušence nad zimskimi športi pa v zimski sezoni skrbijo z izbrano ponudbo najboljših znamk zimske športne opreme in oblačil, personaliziranim oblikovanjem smučarskih čevljev, nastavitvami smuči in opreme.

Način uveljavljanja ugodnosti

 1. Zavarovanec Vzajemne, ki je vključen v program Varuh zdravja (v nadaljevanju Program), storitev plača po pogojih, ki so navedeni v ponudbi, in neposredno izvajalcu. Vzajemna ne prevzema nikakršnih finančnih obveznosti.
 2. Popusti se med seboj ne seštevajo.
 3. Zavarovanec bo opravil predhodno rezervacijo za izbrani paket in končno plačilo pri izvajalcu.
 4. Vse navedene cene vključujejo davek na dodano vrednost.
 5. Vzajemna ne odgovarja za morebitne spremembe cen paketov in ugodnosti, navedenih na spletni strani www.vzajemna.si, ki so predmet ponudbe, in za morebitne posledice, ki bi iz tega izhajale.
 6. Ugodnost lahko uveljavljajo vsi zavarovanci, ki imajo pri Vzajemni sklenjeno eno od zavarovanj iz njene ponudbe. Ugodnost Programa lahko uveljavlja le fizična oseba, ki je zavarovanec Vzajemne, z vsaj enim zavarovanjem s trajanjem enega leta ali več in je obenem vključen v Program Varuh zdravja.
 7. Ugodnosti, ki so navedene na spletni strani, zavarovanci Vzajemne uveljavljajo s kartico Varuh zdravja (v nadaljevanju kartica), ki jo zavarovanci prejmejo ob vključitvi v Program. Kartica ni prenosljiva in se glasi na ime in priimek zavarovanca.
 8. Ponudba velja za zavarovance Vzajemne, ki so vključeni v Program in za njihove družinske člane ob predložitvi kartice.
 9. Redna letna ugodnost velja v obdobju od 1. 04. 2015 do 31. 12. 2017.
 10. V program Varuh zdravja se lahko brezplačno vključite preko spletne  strani Vzajemne, na brezplačni telefonski številki 080 20 60 ali v poslovalnici Vzajemne.

Nazaj na seznam