Extreme Vital

Termin ponudbe: 01.04.2015 - 31.05.2019

Vsi zavarovanci Vzajemne, ki ste vključeni v program Varuh zdravja, lahko v športni trgovini Extreme Vital izkoristite naslednje ugodnosti:

 • 10 % popust na vse izdelke v trgovini Extreme Vital (razen kolesa GIANT) - za popust vpišite kodo: Vzajemna2019
 • 20 % popust na vsa oblačila - za popust vpišite kodo: VZ_2019 (Popust velja na vsa oblačila, obutev in očala za smučanje, snowboard, kolesarjenje, tek in prosti čas.)

Za koriščenje ugodnosti uporabite promocijsko kodo napisano zgoraj. Popust velja na redne cene izdelkov. Ponudba velja do vključno 31. 05. 2019. Popusti se med seboj ne seštevajo. 

 

Popusti se ne seštevajo in veljajo za izdelke po redni ceni.Kje nas najdete:

 • Ljubljana - Extreme Vital - Specialized Elite shop (Tržaška c. 124, Ljubljana)
 • Škofja Loka - Extreme Vital (Puštal 101, Škofja Loka)
 • Radovljica - Extreme Vital - Extreme Vital (Gorenjska cesta 41, 4240 Radovljica)
 • Maribor - SB Shop – franšizna trgovina (Pohorska ulica 60, Maribor)

Nakupujte iz udobja domačega naslanjača na www.extremevital.com:

 • www.extremevital.com največja, specializirana spletna trgovina s športno opremo v Sloveniji
 • Kupujete lahko 24h na dan in izbirate med več kot 10.000 različnimi športnimi artikli.
 • Vsi artikli, ki jih vidite v spletni trgovini so tudi na zalogi – naročiš danes, dobiš jutri!
 • Najboljši spletni trgovec v kategoriji šport za leto 2014 – zmagovalec po izboru Ceneje.si in Valicon.

V trgovini Extreme Vital najdete skrbno izbrane artikle, svetovno priznanih proizvajalcev koles in kolesarske opreme, široko paleto tekaške opreme in oblačil, popolno izbiro Thule prtljažnih sistemov, oblačila in obutev za prosti čas, vrhunski kolesarski servis ter seveda  prijazne svetovalce, ki vam bodo z veseljem pomagali pri izbiri.
Za vse navdušence nad zimskimi športi pa v zimski sezoni skrbijo z izbrano ponudbo najboljših znamk zimske športne opreme in oblačil, personaliziranim oblikovanjem smučarskih čevljev, nastavitvami smuči in opreme.

Način uveljavljanja ugodnosti

 1. Zavarovanec Vzajemne, ki se vključi v progam Varuh zdravja (v nadaljevanju Program), storitev plača po pogojih, kot so navedeni v ponudbi, in neposredno izvajalcu. Vzajemna pri tem ne prevzema nikakršnih finančnih obveznosti.
 2. Popusti se med seboj ne seštevajo.
 3. Zavarovanec za izbrano ugodnost opravi predhodno rezervacijo in izvede končno plačilo pri izvajalcu.
 4. Vse navedene cene vključujejo davek na dodano vrednost.
 5. Vzajemna ne odgovarja za morebitne spremembe cen ugodnosti, navedenih na spletni strani www.vzajemna.si, in za morebitne posledice, ki bi iz tega izhajale.
 6. Ugodnosti Programa lahko uveljavljajo vsi zavarovanci, ki imajo pri Vzajemni sklenjeno eno od zavarovanj iz njene ponudbe, s trajanjem enega leta ali več. Pogoj uveljavljanja ugodnosti iz Programa, je poleg sklenitve zavarovanja z ustreznim obdobjem trajanja, tudi vključitev v Program.
 7. Nekatere ugodnosti, objavljene na spletni strani www.vzajemna.si, pod določenimi pogoji veljajo tudi za tiste fizične osebe, ki niso zavarovanci Vzajemne, pri čemer so te ugodnosti posebej označene, prav tako pa so posebej določeni tudi pogoji, na podlagi katerih lahko  ugodnosti koristijo tudi tiste osebe, ki niso zavarovanci Vzajemne.
 8. Ugodnosti, ki so navedene na spletni strani, zavarovanci Vzajemne uveljavljajo s kartico Vzajemne (v nadaljevanju kartica), ki jo zavarovanci prejmejo ob vključitvi v Program. Kartica ni prenosljiva in se glasi na ime in priimek zavarovanca.
 9. Ugodnost velja za osebe, ki so se vključile v Program in za njihove družinske člane, ob predložitvi kartice.
 10. Ugodnost velja v obdobju od 01. 04. 2018 do 31. 12. 2019 oziroma v obdobju, navedenem na ponudbi.
 11. V program Varuh zdravja se lahko brezplačno vključite preko spletne  strani Vzajemne, na brezplačni telefonski številki 080 20 60 ali v poslovalnicah Vzajemne.

Nazaj na seznam