Morska pot d.o.o.

Termin ponudbe: 01.06.2018 - 31.01.2019

Zavarovanci Vzajemne, ki ste vključeni v program Varuh zdravja lahko na tečajih, ki jih izvaja Morska pot koristite:

 • 56 % popust na tečaj za voditelja čolna.

Tečaj za voditelja čolna traja 16 šolskih ur (3 popoldneve) in ustreza izpitnemu programu Uprave RS za pomorstvo.

Izvajalec tečaja je Morska pot d.o.o. in poteka po preizkušenem sistemu kombinacije predavanj, praktičnih vaj iz vozlov in navigacije ter primerov iz prakse, ki jih dopolnjuje več kot 110 kratkih videovsebin.

Tečaj vodijo izkušeni predavatelji, ki se 100%  posvetijo tečajnikom, tako da so ti dobro pripravljeni na izpit in znajo odgovoriti na več kot 420 možnih izpitnih vprašanj.

Redna cena - 135 EUR, cena za zavarovance Vzajemne vključene v program Varuh Zdravja – 59.90 EUR (56% popust). Cena vključuje DDV. 

Ponudba vsebuje: tečaj za voditelja čolna, ki traja skupaj s ponavljanji kar 16 šolskih ur, barvni priročnik (v vrednosti 29,90 €), 2 originalni navtični karti in vrvico, več kot 110 videovsebin, navodila in prijavnico za prijavo na izpit voditelja čolna ter brezplačno uporabo učnih gradiv in pripomočkov + DODATNO Priročnik Vprašanja&Odgovori.
Ponudba ne vključuje stroškov opravljanja izpita v višini 54,50 €, ki jih po navodilih ponudnika poravnate Upravi RS za pomorstvo.

Lokacije in termini tečajev dostopni na: http://izpit-za-coln.com/index.php/izpit-za-voditelja-colna-morje-vprasanja-z-odgovori
Tečaj lahko opravljate v 9 večjih mestih po Sloveniji: Ljubljana, Maribor, Celje, Kranj, Koper, Novo mesto, Nova Gorica, Dravograd in Murska Sobota.

Način uveljavljanja ugodnosti

 1. Zavarovanec Vzajemne, ki se vključi v progam Varuh zdravja (v nadaljevanju Program), storitev plača po pogojih, kot so navedeni v ponudbi, in neposredno izvajalcu. Vzajemna pri tem ne prevzema nikakršnih finančnih obveznosti.
 2. Popusti se med seboj ne seštevajo.
 3. Zavarovanec za izbrano ugodnost opravi predhodno rezervacijo in izvede končno plačilo pri izvajalcu in sicer s plačilom zneska 59,90 eur na Morska pot d.o.o., Ulica Istrskega odreda 10, 6310 Izola, račun: SI56 1010 0004 8015 092 , sklic 99 , namen: Plačilo tečaja za voditelja čolna. Rezervacijo opravi s prijavo preko obrazca na spletni strani: http://izpit-za-coln.com/index.php/izpit-za-voditelja-colna-morje-vprasanja-z-odgovori (najkasneje 3 dni pred začetkom tečaja). Obvezno vpišite šifro kupona VZAJEMNA v polje »Šifra kupona za uveljavljanje popusta«. Odpoved rezervacije vsaj 48h pred dogovorjenim terminom, sicer se termin šteje kot obiskan.
 4. Vse navedene cene vključujejo davek na dodano vrednost.
 5. Vzajemna ne odgovarja za morebitne spremembe cen ugodnosti, navedenih na spletni strani www.vzajemna.si, in za morebitne posledice, ki bi iz tega izhajale.
 6. Ugodnosti Programa lahko uveljavljajo vsi zavarovanci, ki imajo pri Vzajemni sklenjeno eno od zavarovanj iz njene ponudbe, s trajanjem enega leta ali več. Pogoj uveljavljanja ugodnosti iz Programa, je poleg sklenitve zavarovanja z ustreznim obdobjem trajanja, tudi vključitev v Program.
 7. Nekatere ugodnosti, objavljene na spletni strani www.vzajemna.si, pod določenimi pogoji veljajo tudi za tiste fizične osebe, ki niso zavarovanci Vzajemne, pri čemer so te ugodnosti posebej označene, prav tako pa so posebej določeni tudi pogoji, na podlagi katerih lahko  ugodnosti koristijo tudi tiste osebe, ki niso zavarovanci Vzajemne.
 8. Ugodnosti, ki so navedene na spletni strani, zavarovanci Vzajemne uveljavljajo s kartico Vzajemne (v nadaljevanju kartica), ki jo zavarovanci prejmejo ob vključitvi v Program. Kartica ni prenosljiva in se glasi na ime in priimek zavarovanca.
 9. Ugodnost velja za osebe, ki so se vključile v Program in za njihove družinske člane, ob predložitvi kartice.
 10. Ugodnost velja v obdobju od 01. 06. 2018 do 31. 01. 2019 oziroma v obdobju, navedenem na ponudbi.
 11. V program Varuh zdravja se lahko brezplačno vključite preko spletne  strani Vzajemne, na brezplačni telefonski številki 080 20 60 ali v poslovalnicah Vzajemne.

Nazaj na seznam