Otroški tečaj smučanja z Urško Hrovat

Termin ponudbe: 14.01.2017 - 04.02.2017

Za zavarovance, ki so vključeni v program Varuh zdravja, organiziramo brezplačne smučarske tečaje za njihove otroke. Otroški smučarski tečaj bo potekal pod vodstvom ene naših najboljših alpskih smučark Urške Hrovat.

Prijave bomo sprejemali za otroke, ki so stari 4 leta in več. Ugodnost velja za prvih 60 prijavljenih kandidatov. Zadnji rok za prijavo na tečaj je teden dni pred pričetkom posameznega tečaja.

Prevoz na smučišče in po potrebi smučarsko vozovnico zagotovijo starši, za smučarske vaditelje poskrbi Vzajemna. Udeležba na tečaju je na lastno odgovornost.

Razpoložljivi termini:
•    14. 1. 2017, Kranjska Gora (vsa mesta v tem terminu so že zapolnjena)
•    21. 1. 2017, Rogla (vsa mesta v tem terminu so že zapolnjena)
•    28. 1. 2017, Kranjska Gora (vsa mesta v tem terminu so že zapolnjena)
•    4. 2. 2017, Mariborsko Pohorje

Način uveljavljanja ugodnosti

Prijavo na smučarski tečaj za otroke pošljite na elektronski naslov varuhzdravja@vzajemna.si.

Obvezno napišite ime in priimek starša ter številko zdravstvene izkaznice. Napišite tudi ime in priimek otroka in njegovo starost.

Za otroke, ki se šele srečujejo s smučarskim znanjem, vozovnica ne bo potrebna, saj bodo vadili na otroškem poligonu (na traku). Tečaj za te otroke bo potekal 2 uri.

Za starejše otroke, ki že imajo smučarsko znanje bo potrebno zagotoviti smučarsko vozovnico, ki jo priskrbite sami. Njihov tečaj bo potekal na vlečnicah ali sedežnicah. Vmes bodo imeli krajšo pavzo, tečaj pa bo potekal 4 ure.


Nazaj na seznam