Otroški tečaj smučanja z Urško Hrovat

Termin ponudbe: 13.01.2018 - 03.02.2018

Za otroke zavarovancev, ki ste vključeni v program Varuh zdravja, organiziramo brezplačne smučarske tečaje. Otroški smučarski tečaj bo potekal pod vodstvom ene naših najboljših alpskih smučark Urške Hrovat.

Prijave bomo sprejemali za otroke, ki so stari 4 leta in več. Ugodnost velja za prvih 60 prijavljenih otrok zavarovancev, vključenih v program Varuh zdravja. Zadnji rok za prijavo na tečaj je teden dni pred pričetkom posameznega tečaja.

Prevoz na smučišče in po potrebi smučarsko vozovnico zagotovijo starši, za smučarske vaditelje poskrbi Vzajemna. Udeležba na tečaju je na lastno odgovornost.

Razpoložljivi termini:
•    13. 1. 2018, Kranjska Gora (vsa mesta za ta termin so že zasedena)
•    20. 1. 2018, Rogla (vsa mesta za ta termin so že zasedena)
•    27. 1. 2018, Kranjska Gora (vsa mesta za ta termin so že zasedena)
•    3. 2. 2018, Mariborsko Pohorje (vsa mesta za ta termin so že zasedena)

Način uveljavljanja ugodnosti

Prijavo na smučarski tečaj za otroke pošljite na elektronski naslov varuhzdravja@vzajemna.si.

Obvezno napišite ime in priimek starša, telefonsko številko, kjer obveščamo morebitne spremembe v zadnjem hipu ter številko zdravstvene izkaznice. Napišite tudi ime in priimek otroka in njegovo starost.

Za otroke, ki se šele srečujejo s smučarskim znanjem, vozovnica ne bo potrebna, saj bodo vadili na otroškem poligonu (na traku). Tečaj za te otroke bo potekal 2 uri.

Za starejše otroke, ki že imajo smučarsko znanje, bo potrebno zagotoviti smučarsko vozovnico, ki jo priskrbite sami. Njihov tečaj bo potekal na vlečnicah ali sedežnicah. Vmes bodo imeli krajšo pavzo, tečaj pa bo potekal 4 ure.

 


Nazaj na seznam