Optimum workout - osebno trenerstvo

Termin ponudbe: 25.01.2018 - 31.01.2020

Zavarovanci Vzajemne, ki ste vključeni v program Varuh zdravja, lahko koristite 50 % popust na paket "STRAN S KILOGRAMI", ki vključuje:

 • Meritev sestave telesa

 • Prehranski vodnik

 • 1x TRENING pod strokovnim vodstvom trenerja

 • 1x individualno sestavljen program prilagojen sposobnostim in cilju posameznika

 

Redna cena omenjenega paketa je 80,00 EUR. Za zavarovance Vzajemne, ki so vključeni v program Varuh zdravja pa je cena 40,00 EUR.

Paket “STRAN S KILOGRAMI” vam zagotovalja 100% uspešnost pri izgubljanju odvečnih kilogramov, saj razkriva skrivnosti za uspešno in trajno izgubo neželjenih maščobnih oblog.
Namenjen je ljudem, ki bi radi spremenili svoj dosedanji življenjski slog, vendar so bili doslej vedno neuspešni z raznimi dietami.


Vsak zavarovanec lahko navedeno ugodnost koristi samo enkrat.

Način uveljavljanja ugodnosti

 1. Zavarovanec Vzajemne, ki se vključi v progam Varuh zdravja (v nadaljevanju Program), storitev plača po pogojih, kot so navedeni v ponudbi, in neposredno izvajalcu. Vzajemna pri tem ne prevzema nikakršnih finančnih obveznosti.
 2. Popusti se med seboj ne seštevajo.
 3. Zavarovanec za izbrano ugodnost opravi predhodno rezervacijo in izvede končno plačilo pri izvajalcu.
 4. Vse navedene cene vključujejo davek na dodano vrednost.
 5. Vzajemna ne odgovarja za morebitne spremembe cen ugodnosti, navedenih na spletni strani www.vzajemna.si, in za morebitne posledice, ki bi iz tega izhajale.
 6. Ugodnosti Programa lahko uveljavljajo vsi zavarovanci, ki imajo pri Vzajemni sklenjeno eno od zavarovanj iz njene ponudbe, s trajanjem enega leta ali več. Pogoj uveljavljanja ugodnosti iz Programa, je poleg sklenitve zavarovanja z ustreznim obdobjem trajanja, tudi vključitev v Program.
 7. Nekatere ugodnosti, objavljene na spletni strani www.vzajemna.si, pod določenimi pogoji veljajo tudi za tiste fizične osebe, ki niso zavarovanci Vzajemne, pri čemer so te ugodnosti posebej označene, prav tako pa so posebej določeni tudi pogoji, na podlagi katerih lahko  ugodnosti koristijo tudi tiste osebe, ki niso zavarovanci Vzajemne.
 8. Ugodnosti, ki so navedene na spletni strani, zavarovanci Vzajemne uveljavljajo s kartico Vzajemne (v nadaljevanju kartica), ki jo zavarovanci prejmejo ob vključitvi v Program. Kartica ni prenosljiva in se glasi na ime in priimek zavarovanca.
 9. Ugodnost velja za osebe, ki so se vključile v Program in za njihove družinske člane, ob predložitvi kartice.
 10. Ugodnost velja v obdobju od 25. 01. 2018 do 31. 01. 2020 oziroma v obdobju, navedenem na ponudbi.
 11. V program Varuh zdravja se lahko brezplačno vključite preko spletne  strani Vzajemne, na brezplačni telefonski številki 080 20 60 ali v poslovalnicah Vzajemne.

Nazaj na seznam