Optika Clarus

Termin ponudbe: 01.04.2016 - 31.12.2018

Vsi zavarovanci Vzajemne, ki ste vključeni v program Varuh zdravja, lahko v Optiki Clarus koristite naslednjo ugodnost:

 • Kupiš 1, dobiš 2*

*Ob nakupu kompleta korekcijskih očal v vrednosti nad 95 EUR, vam druga očala iz določenega prodajnega programa podarijo. Nakup korekcijskih očal mora vključevati okvir, par stekel in storitev montaže (nakup celotnih očal).  Druga korekcijska očala so sestavljena iz okvirja po izboru iz posebne ponudbe Clarus (okvirji so označeni z nalepko Clarus), stekla Clarus iz ponudbe za druga očala so organska, 1,56 s trdim in antirefleksnim slojem. Stekla v drugem paru so enožariščna (samo za daleč ali samo za blizu, razpon dioptrije do +/- 4 sph in do 2 cyl), tudi takrat, ko je bil nakup opravljen za večžariščna (kombinacija daleč in blizu). Oboja očala morajo biti za isto stranko in naročena istočasno. No možnosti menjave ponudbe za denar. Podrobne informacije o akciji dobite v optiki ali na www.clarus.si. Akcije se izključujejo, popusti se ne seštevajo. Akcijo lahko koristite v katerikoli poslovalnici Optike Clarus. Ponudba velja do 31. 12. 2018 za imetnike kartice "Varuh Zdravja".

Način uveljavljanja ugodnosti

 1. Zavarovanec Vzajemne, ki se vključi v progam Varuh zdravja (v nadaljevanju Program), storitev plača po pogojih, kot so navedeni v ponudbi, in neposredno izvajalcu. Vzajemna pri tem ne prevzema nikakršnih finančnih obveznosti.
 2. Popusti se med seboj ne seštevajo.
 3. Zavarovanec za izbrano ugodnost opravi predhodno rezervacijo in izvede končno plačilo pri izvajalcu.
 4. Vse navedene cene vključujejo davek na dodano vrednost.
 5. Vzajemna ne odgovarja za morebitne spremembe cen ugodnosti, navedenih na spletni strani www.vzajemna.si, in za morebitne posledice, ki bi iz tega izhajale.
 6. Ugodnosti Programa lahko uveljavljajo vsi zavarovanci, ki imajo pri Vzajemni sklenjeno eno od zavarovanj iz njene ponudbe, s trajanjem enega leta ali več. Pogoj uveljavljanja ugodnosti iz Programa, je poleg sklenitve zavarovanja z ustreznim obdobjem trajanja, tudi vključitev v Program.
 7. Nekatere ugodnosti, objavljene na spletni strani www.vzajemna.si, pod določenimi pogoji veljajo tudi za tiste fizične osebe, ki niso zavarovanci Vzajemne, pri čemer so te ugodnosti posebej označene, prav tako pa so posebej določeni tudi pogoji, na podlagi katerih lahko  ugodnosti koristijo tudi tiste osebe, ki niso zavarovanci Vzajemne.
 8. Ugodnosti, ki so navedene na spletni strani, zavarovanci Vzajemne uveljavljajo s kartico Vzajemne (v nadaljevanju kartica), ki jo zavarovanci prejmejo ob vključitvi v Program. Kartica ni prenosljiva in se glasi na ime in priimek zavarovanca.
 9. Ugodnost velja za osebe, ki so se vključile v Program in za njihove družinske člane, ob predložitvi kartice.
 10. Ugodnost velja v obdobju od 01. 04. 2017 do 31. 12. 2018 oziroma v obdobju, navedenem na ponudbi.
 11. V program Varuh zdravja se lahko brezplačno vključite preko spletne  strani Vzajemne, na brezplačni telefonski številki 080 20 60 ali v poslovalnicah Vzajemne.

Nazaj na seznam