Naravne Kreme Skin Fairytale

Termin ponudbe: 26.10.2018 - 31.01.2020

Vsi zavarovanci Vzajemne, ki ste vključeni v program Varuh zdravja, lahko pri Skin Fairytale koristite naslednjo ugodnost:

 • 15 % popust na vse kreme znamke Skin Fairytale

Balmi SkinFairyTale so namenjeni vsem, ki želijo na naraven način lajšati bolezenska stanja na koži.

Vsebuje popolnoma naravne, skrbno izbrane sestavine rastlinskega izvora, ki na kožo delujejo sinergično. Zaradi dobre mazljivosti in lahke strukture ne mašijo por. So odlična alternativa sintetičnim izdelkom na trgu, saj ne vsebujejo parabenov, mineralnih olj, silikonov, konzervansov, glutena, palminega olja, laktoze, lanolina, kortikosteroidov in so prijazne ljudem, okolju in živalim.

 • Atopic balm - Namenjen negi kože pri atopičnem dermatitisu in sindromu rdeče kože. Aromacert certifikat si lahko ogledate tukaj.
 • Atopic cream - Namenjen občutljivi koži in negi pri atopičnem dermatitisu in suhi koži. Aromacert certifikat si lahko ogledate tukaj.
 • Protect balm - Nudi zaščito dlanem in obrazu pred zunanjimi vplivi (mraz, veter itd.) Aromacert certifikat si lahko oglate tukaj.
 • Rash balm baby - Namenjen negi pordele otroške ritke, lajša stanje pri pleničnem izpuščaju. Aromacert si lahko ogledate tukaj
 • SOS balm - Lajša nastanek kožnih sprememb, kot so glivice na dlaneh in stopalih. Aromacert certifikat si lahko oglate tukaj.
 • Zinc balm - Mazilo, namenjeno negi kože pri atopičnem dermatitisu. Aromacert si lahko ogledate tukaj

Za naročila pišite na info@skinfairytale.si

Način uveljavljanja ugodnosti

 1. Zavarovanec Vzajemne, ki se vključi v progam Varuh zdravja (v nadaljevanju Program), storitev plača po pogojih, kot so navedeni v ponudbi, in neposredno izvajalcu. Vzajemna pri tem ne prevzema nikakršnih finančnih obveznosti.
 2. Popusti se med seboj ne seštevajo.
 3. Zavarovanec za izbrano ugodnost opravi predhodno rezervacijo in izvede končno plačilo pri izvajalcu.
 4. Vse navedene cene vključujejo davek na dodano vrednost.
 5. Vzajemna ne odgovarja za morebitne spremembe cen ugodnosti, navedenih na spletni strani www.vzajemna.si, in za morebitne posledice, ki bi iz tega izhajale.
 6. Ugodnosti Programa lahko uveljavljajo vsi zavarovanci, ki imajo pri Vzajemni sklenjeno eno od zavarovanj iz njene ponudbe, s trajanjem enega leta ali več. Pogoj uveljavljanja ugodnosti iz Programa, je poleg sklenitve zavarovanja z ustreznim obdobjem trajanja, tudi vključitev v Program.
 7. Nekatere ugodnosti, objavljene na spletni strani www.vzajemna.si, pod določenimi pogoji veljajo tudi za tiste fizične osebe, ki niso zavarovanci Vzajemne, pri čemer so te ugodnosti posebej označene, prav tako pa so posebej določeni tudi pogoji, na podlagi katerih lahko  ugodnosti koristijo tudi tiste osebe, ki niso zavarovanci Vzajemne.
 8. Ugodnosti, ki so navedene na spletni strani, zavarovanci Vzajemne uveljavljajo s kartico Vzajemne (v nadaljevanju kartica), ki jo zavarovanci prejmejo ob vključitvi v Program. Kartica ni prenosljiva in se glasi na ime in priimek zavarovanca.
 9. Ugodnost velja za osebe, ki so se vključile v Program in za njihove družinske člane, ob predložitvi kartice.
 10. Ugodnost velja v obdobju od 26. 10. 2018 do 31. 01. 2020 oziroma v obdobju, navedenem na ponudbi.
 11. V program Varuh zdravja se lahko brezplačno vključite preko spletne  strani Vzajemne, na brezplačni telefonski številki 080 20 60 ali v poslovalnicah Vzajemne.

Nazaj na seznam