Kranjska Gora

Termin ponudbe: 20.12.2016 - 30.04.2017

Vsi zavarovanci Vzajemne, ki ste vključeni v program Varuh zdravja, lahko v Kranjski Gori izkoristite naslednje ugodnosti:

 • 15 % popust na redni cenik pri nakupu dnevne smučarske vozovnice za imetnika kartice (odrasli, mladina, seniorji) ali
 • 20 % popust na redni cenik pri nakupu dnevnih smučarskih vozovnic za celo družino.

Nakup vozovnic je mogoč na prodajnih mestih rekreacijsko turističnega centra Žičnice Kranjska Gora.

Način uveljavljanja ugodnosti

 1. Zavarovanec Vzajemne, ki je vključen v program Varuh zdravja (v nadaljevanju Program), storitev plača po pogojih, ki so navedeni v ponudbi, in neposredno izvajalcu. Vzajemna ne prevzema nikakršnih finančnih obveznosti.
 2. Popusti se med seboj ne seštevajo.
 3. Vse navedene cene vključujejo davek na dodano vrednost.
 4. Vzajemna ne odgovarja za morebitne spremembe cen paketov in ugodnosti, navedenih na spletni strani www.vzajemna.si, ki so predmet ponudbe, in za morebitne posledice, ki bi iz tega izhajale.
 5. Ugodnost lahko uveljavljajo vsi zavarovanci, ki imajo pri Vzajemni sklenjeno eno od zavarovanj iz njene ponudbe. Ugodnost Programa  lahko uveljavlja le fizična oseba, ki je zavarovanec Vzajemne, z vsaj enim zavarovanjem s trajanjem enega leta ali več in je obenem vključena v Program.
 6. Ugodnosti, ki so navedene na spletni strani, zavarovanci Vzajemne uveljavljajo s kartico Vzajemne (v nadaljevanju kartica), ki jo zavarovanci prejmejo ob vključitvi v Program. Kartica ni prenosljiva in se glasi na ime in priimek zavarovanca.
 7. Ponudba velja za zavarovance, ki so vključeni v Program in za njihove družinske člane ob predložitvi kartice.
 8. Ugodnost velja v obdobju od 20. 12. 2016 do 30. 4. 2017.
 9. V program Varuh zdravja se lahko brezplačno vključite preko spletne  strani Vzajemne, na brezplačni telefonski številki 080 20 60 ali v poslovalnici Vzajemne.

Nazaj na seznam