Active Chair

Termin ponudbe: 01.02.2018 - 31.12.2018

Zavarovanci, ki ste vključeni v program Varuh zdravja, lahko koristite naslednje ugodnosti*:
Stol za odrasle Active Chair PRO :

 • Model Technetium: Redna cena - 397,00 EUR (cena za zavarovance Vzajemne, vključene v program Varuh zdravja - 277,90 EUR)
 • Model Graphenium: Redna cena - 297,00 EUR (cena za zavarovance Vzajemne, vključene v program Varuh zdravja - 207,90 EUR)
 • Stol za otroke Active Chair KIDS:
  • Model Mushroom: Redna cena - 247,00 EUR (cena za zavarovance Vzajemne, vključene v program Varuh zdravja - 172,90 EUR)

*Ugodnosti se med seboj ne seštevajo.

PONOVNO ODKRITJE PRVINSKEGA GIBANJA
Ste vedeli, da kar tretjino svojega življenja preživimo sede?

To dejstvo je že nekaj desetletij vzrok za zdravstvene probleme, povezane s slabo držo. Zaradi zaskrbljujočih statističnih podatkov smo se odločili razviti 3D-gibljiv stol, ki edini na svetu omogoča prvinsko gibanje telesa tudi med sedenjem. Kaj to pomeni?
Zaradi svojega patentiranega mehanizma in pazljivo izbrane lokacije vrtišča, Active Chair omogoča naravno telesno držo in hkrati preprečuje škodljivo neprekinjeno sedenje.*

Sedite več kot 3 ure/dan?

REDEFINICJA SEDENJA KOT STE GA POZNALI DO SEDAJ
Zakaj vam bo nov način sedenja izboljšal počutje?

✔ naravno spodbuja naravno telesno držo
✔ krepi hrbtne in trebušne mišice
✔ izboljšuje ravnotežje in koordinacijo
✔ omogoča večjo koncentracijo in učinkovitost
✔ zagotavlja optimalno prekrvavitev
✔ onemogoča neprekinjeno sedenje

LINIJA ACTIVE CHAIR PRO USTVARJENA ZA VAS

Ste vedeli, da tudi intenzivno gibanje po več urnem sedenju ne more izničiti vseh negativnih posledic sedečega načina življenja?

Začeli smo z linijo za otroke Active Chair KIDS, ker verjamemo, da moramo pri težavah s hrbtenico začeti čim prej in delovati preventivno že pri otrocih. Gre za edini stolček za aktivno sedenje za otroke že od 18 mesecev naprej. Zaradi izjemnih odzivov, smo z veliko truda in pomočjo slovenskih razvojnih dobaviteljev, zdaj ustvarili tudi težko pričakovano linijo za odrasle - Active Chair PRO.

Gre za popolnoma varen nakup, saj lahko stol vrnete nazaj v roku 30 dni od prejema izdelka.
Potrebujete več informacij?
Linija PRO:  http://www.activechair.eu/sl/pro/
Linija KIDS: http://www.activechair.eu/sl/otroci/

Način uveljavljanja ugodnosti

 1. Zavarovanec Vzajemne, ki se vključi v progam Varuh zdravja (v nadaljevanju Program), storitev plača po pogojih, kot so navedeni v ponudbi, in neposredno izvajalcu. Vzajemna pri tem ne prevzema nikakršnih finančnih obveznosti.
 2. Popusti se med seboj ne seštevajo.
 3. Zavarovanec za izbrano ugodnost opravi predhodno rezervacijo in izvede končno plačilo pri izvajalcu.
 4. Vse navedene cene vključujejo davek na dodano vrednost.
 5. Vzajemna ne odgovarja za morebitne spremembe cen ugodnosti, navedenih na spletni strani www.vzajemna.si, in za morebitne posledice, ki bi iz tega izhajale.
 6. Ugodnosti Programa lahko uveljavljajo vsi zavarovanci, ki imajo pri Vzajemni sklenjeno eno od zavarovanj iz njene ponudbe, s trajanjem enega leta ali več. Pogoj uveljavljanja ugodnosti iz Programa, je poleg sklenitve zavarovanja z ustreznim obdobjem trajanja, tudi vključitev v Program.
 7. Nekatere ugodnosti, objavljene na spletni strani www.vzajemna.si, pod določenimi pogoji veljajo tudi za tiste fizične osebe, ki niso zavarovanci Vzajemne, pri čemer so te ugodnosti posebej označene, prav tako pa so posebej določeni tudi pogoji, na podlagi katerih lahko  ugodnosti koristijo tudi tiste osebe, ki niso zavarovanci Vzajemne.
 8. Ugodnosti, ki so navedene na spletni strani, zavarovanci Vzajemne uveljavljajo s kartico Vzajemne (v nadaljevanju kartica), ki jo zavarovanci prejmejo ob vključitvi v Program. Kartica ni prenosljiva in se glasi na ime in priimek zavarovanca.
 9. Ugodnost velja za osebe, ki so se vključile v Program in za njihove družinske člane, ob predložitvi kartice.
 10. Ugodnost velja v obdobju od 01. 02. 2018 do 31. 12. 2018 oziroma v obdobju, navedenem na ponudbi. 
 11. V program Varuh zdravja se lahko brezplačno vključite preko spletne  strani Vzajemne, na brezplačni telefonski številki 080 20 60 ali v poslovalnicah Vzajemne.

Nazaj na seznam