• 10 krogov za 10 nasmehov

  11.05.2016

  Pridružite se nam pri športno humanitarnem projektu 10 krogov za 10 nasmehov, kjer bomo skupaj tekli ali hodili v desetih različnih mestih za 10 pomoči potrebnih družin ali posameznikov - vse za dober namen.

 • Vzajemna išče Ni panike obraze

  01.04.2016

  V spomladnem času mladi, ki zaključijo z vsemi svojimi šolskimi obveznostmi, ostanejo brez statusa študenta oziroma dijaka. Takrat morajo med drugim poskrbeti tudi za svoje dopolnilno zdravstveno zavarovanje. Vzajemna je pripravila posebno akcijo, s katero mlade ozaveščajo o pomembnosti sklenitve omenjenega zavarovanja.

 • Vzajemna podpornica projekta Pravi moški

  01.02.2016

  Društvo onkoloških bolnikov Slovenije in Zveza slovenskih društev za boj proti raku sta v sodelovanju z zdravstvenim ministrstvom in onkološkim inštitutom predstavila akcijo Pravi moški. Z njo želijo moške seznanjati z možnostmi preprečevanja in čimprejšnjega odkrivanja raka, za katerim pri nas letno zboli več kot 7000 moških. Akcijo je podprla tudi Vzajemna zdravstvena zavarovalnica.

 • Obvestilo strankam ZPIZ glede obračuna premij DZZ

  14.10.2015

  Cenjene stranke obveščamo, da je pri pripravi datotek za zadnji obračun premije dopolnilnega zavarovanja preko ZPIZ prišlo do tehnične napake. Zaradi napake pri nekaterih zavarovancih odtegljaj ni bil izveden, ali je bil odtegljaj v napačnem znesku ali pa je bil neupravičen, ker je bila zavarovalna pogodba v preteklih mesecih že prekinjena.

 • Povezani s srcem za Gorenjsko

  01.10.2015

  Ob svetovnem dnevu srca so se na Gorenjskem združili srčni ljudje, ki so se podali na 47 kilometrov dolgo preizkušnjo od Kranja, mimo Begunj do Jesenic in s to gesto promovirali zdrav življenjski slog.

 • S srcem za Srce Sloveniji

  02.09.2015

  Vzajemna je letos podprla humanitarno akcijo Srce Sloveniji, v okviru katere je 700 najranljivejših družin dobilo šolske potrebščine.

 • Mali čudež narave

  02.06.2015

  Donacija Porodnišnici Ljubljana dveh CTG aparatov

  S pomočjo Vzajemne so v ljubljanski porodnišnici (KO za perinatologijo Ginekološke klinike UKC Ljubljana) dobili dva nova CTG aparata za spremljanje stanja ploda in nosečnice med porodom.

 • Ne čakajte, izberite

  15.04.2015

  Naša prva skrb, ko zbolimo ali se poškodujemo, je čim prejšnje okrevanje. Vzajemna je zato oblikovala zavarovanje, ki vam omogoča dostop do zdravstvenih storitev brez čakalnih dob, pri najboljših specialistih doma in v tujini, zavarovanje pa krije tudi 850 operativnih posegov. Omogoča vam pridobitev drugega mnenja priznanih domačih in tujih strokovnjakov, pod ugodnimi pogoji pa lahko v zavarovanje vključite še svoje otroke. Do vseh storitev, ki jih boste potrebovali, vam bodo pomagali v Vzajemni, kjer v celoti pripravijo načrt zdravljenja za bolnika in organizirajo vse potrebno, da čim hitreje pride do kakovostnega zdravljenja.

 • Pacient kralj ali talec

  23.03.2015

  Vzajemna je letos že drugič organizirala posvet, ki smo ga poimenovali Zdravstvena polemika. Glede na to, da v Sloveniji že skoraj 20 let ni bilo zdravstvene reforme, vsi predlogi sprememb pa so bolj interesno naravnani, smo na tokratnem posvetu pozornost posvetili bolniku, ki bi moral biti po našem mnenju kralj zdravstvenega sistema. Na dobro obiskanem dogodku so ugledni strokovnjaki s področja zdravstva govorili o reorganizaciji in financiranju zdravstva in čakalnih vrstah.

 • Zdravje nam bo povrnilo, kar vanj vložimo

  18.02.2015

  V prijetnem ambientu Bele dvorane na Ljubljanskem gradu je uprava Vzajemne zdravstvene zavarovalnice ob sproščenem druženju ter zdravih, slastnih prigrizkih predstavila svojo strategijo, ki so jo zasnovali do leta 2018 in v kateri so si zadali cilj, da še bolj aktivno pristopijo k dejanskem varovanju zdravja svojih članov. »Želimo si, da bi svojim članom preko programa Varuh zdravja, ki je prvi odraz uveljavljanja te nove strategije, pomagali pri vzpostavljanju in vzdrževanju zdravega življenjskega stila, pri zdravstveni preventivi ter jim nudili informacije, ki jih posameznik potrebuje o zdravstvenem sistemu oziroma v procesu zdravljenja, ter tako postali prva izbira, ko gre za zdravje,« je dejal predsednik uprave Aleš Mikeln. 


Več novic