• Vzajemna z največjo slovensko spletno telovadnico

  13.10.2017

  Vzajemna zdravstvena zavarovalnica je danes predstavila največjo spletno telovadnico Varuh zdravja, s pomočjo katere omogoča brezplačno vadbo pod vodstvom izkušenih trenerjev kar v udobju svojega doma. V telovadnici, ki je dostopna na spletnem naslovu www.varuhzdravja.si, je mogoče izbirati med različnimi vrstami splošnih vadb, pilatesom, jogo, aerobiko in funkcionalnimi vadbami.

 • Odhostaj od mame: bo Matevžu iz filma Pr´Hostar končno uspelo zapustiti mamo?

  29.09.2017

  Najbolj priljubljeni slovenski film vseh časov je dobil nadaljevanje. In ne samo to, odslej ga lahko soustvarjajo kar njegovi gledalci. Vzajemna je namreč mladim dala moč, da prek posebne spletne strani in Facebooka glasujejo, kako naj Matevž ravna, da bi se osamosvojil od svoje mame.

 • Z avgustom premija pri Vzajemni 28,82 evra

  23.06.2017

  Premija dopolnilnega zavarovanja še vedno najnižja med vsemi ponudniki

  Vzajemna zdravstvena zavarovalnica bo prvič po letu 2012 in po znižanju premije v 2014 z avgustom povišala premijo dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja. Ta bo po novem znašala 28,82 evra oziroma z najvišjim zakonsko dovoljenim popustom 27,96 evra in bo še vedno najnižja med ponudniki. Vzajemna je zadnji dve leti vse višje odhodke za zdravstvene storitve uravnavala z doslej ustvarjenimi rezervami iz presežkov, vendar stroški za zdravstvo še vedno naraščajo, prav tako je napovedana rast v letošnjem letu.

 • Zdravstvena polemika o dolgih vrstah in reformi – še zdaleč ni vse v denarju

  07.04.2017

  Na posvetu Zdravje v čakalni vrsti so domači in tuji strokovnjaki govorili o slovenskem zdravstvu v primerjavi z drugimi državami, obvladovanju čakalnih dob, zdravstveni reformi, organiziranosti in poslovanju zasebnega zdravstva, pa tudi o digitalizaciji v zdravstvu.

 • Kdo bo najboljši mladi voznik ali voznica v Sloveniji?

  08.03.2017

  Vzajemna zdravstvena zavarovalnica se je priključila projektu Najboljši za volanom, v okviru katerega bodo v sodelovanju z Avto-moto zvezo Slovenije in drugimi partnerji izbrali najboljšega mladega voznika ali voznico v Sloveniji. Gre za preventivno-izobraževalni projekt, v katerem bodo s serijo izbirnih teoretičnih testov in praktičnih tekmovanj na poligonu AMZS Centra varne vožnje na Vranskem naziv Najboljši za volanom junija podelili tistemu mlademu vozniku oziroma voznici, ki bo poleg znanja cestnoprometnih pravil in poznavanja avtomobilizma ter avtomobilske tehnike pokazal tudi največ znanja, spretnosti in talenta pri varni vožnji avtomobila, ukrepanju v primeru prometne nesreče in poznavanju postopkov izvajanja prve pomoči.

 • Vzajemko obiskal otroke na zimovanju

  23.02.2017

  Otroke, ki počitniški teden preživljajo na zimovanju v Vili Šumici v Kranjski Gori, je obiskal Vzajemko. Počitnice je Zveza prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje s pomočjo donacije Vzajemne omogočila tudi otrokom iz socialno šibkih družin.

 • Izjava za javnost Nadzornega sveta Vzajemne

  27.01.2017

  Ministrica za zdravje in nekdanja predsednica uprave Vzajemne Milojka Kolar Celarc je v včerajšnji Tarči na TV Slovenija izjavila, da je morala leta 2013 z Vzajemne oditi, ker naj bi »predlagala znižanje premije«. V nadzornem svetu to izjavo najostreje zavračamo, saj ni resnična in ni prav, da nekdo na izvršilni funkciji in na tako občutljivem področju, kot je zdravstvo, tako manipulira z javnostjo. Nadzorni svet ni nikoli prejel njenega predloga za znižanje premije.

 • Obisk svetega Miklavža na Pediatrični kliniki v Ljubljani

  05.12.2016

  Vzajemna je v sodelovanju s Čebelarsko zvezo Slovenije na Pediatrično kliniko v Ljubljani pripeljala na obisk prvega od decembrskih dobrih mož – svetega Miklavža. Skupaj s spremstvom angelov in kranjske čebelice je razveselil in obdaril skoraj 250 otrok, ki so trenutno tam hospitalizirani ali se zdravijo ambulantno.

 • Vzajemna vstopa na trg zobozdravstvenih zavarovanj

  25.11.2016

  Vzajemna je ponudila najnovejše na slovenskem zdravstveno-zavarovalnem trgu, specializirano zobozdravstveno zavarovanje Dental, ki omogoča takojšen dostop do zobozdravstvenih storitev brez čakalnih vrst in po ugodnih cenah, ki so na voljo samo za zavarovance. Med zavarovanci so že dlje zaznavali potrebo po zobozdravstvenih zavarovanjih, s tem zavarovanjem pa ponudili prvo različico, saj bodo ponudbo v tem segmentu v prihodnje še širili in nadgrajevali.

 • 10 krogov za 10 nasmehov

  11.05.2016

  Pridružite se nam pri športno humanitarnem projektu 10 krogov za 10 nasmehov, kjer bomo skupaj tekli ali hodili v desetih različnih mestih za 10 pomoči potrebnih družin ali posameznikov - vse za dober namen.


Več novic