• Obisk svetega Miklavža na Pediatrični kliniki v Ljubljani

  05.12.2016

  Vzajemna je v sodelovanju s Čebelarsko zvezo Slovenije na Pediatrično kliniko v Ljubljani pripeljala na obisk prvega od decembrskih dobrih mož – svetega Miklavža. Skupaj s spremstvom angelov in kranjske čebelice je razveselil in obdaril skoraj 250 otrok, ki so trenutno tam hospitalizirani ali se zdravijo ambulantno.

 • Vzajemna vstopa na trg zobozdravstvenih zavarovanj

  25.11.2016

  Vzajemna je ponudila najnovejše na slovenskem zdravstveno-zavarovalnem trgu, specializirano zobozdravstveno zavarovanje Dental, ki omogoča takojšen dostop do zobozdravstvenih storitev brez čakalnih vrst in po ugodnih cenah, ki so na voljo samo za zavarovance. Med zavarovanci so že dlje zaznavali potrebo po zobozdravstvenih zavarovanjih, s tem zavarovanjem pa ponudili prvo različico, saj bodo ponudbo v tem segmentu v prihodnje še širili in nadgrajevali.

 • 10 krogov za 10 nasmehov

  11.05.2016

  Pridružite se nam pri športno humanitarnem projektu 10 krogov za 10 nasmehov, kjer bomo skupaj tekli ali hodili v desetih različnih mestih za 10 pomoči potrebnih družin ali posameznikov - vse za dober namen.

 • Vzajemna išče Ni panike obraze

  01.04.2016

  V spomladnem času mladi, ki zaključijo z vsemi svojimi šolskimi obveznostmi, ostanejo brez statusa študenta oziroma dijaka. Takrat morajo med drugim poskrbeti tudi za svoje dopolnilno zdravstveno zavarovanje. Vzajemna je pripravila posebno akcijo, s katero mlade ozaveščajo o pomembnosti sklenitve omenjenega zavarovanja.

 • Vzajemna podpornica projekta Pravi moški

  01.02.2016

  Društvo onkoloških bolnikov Slovenije in Zveza slovenskih društev za boj proti raku sta v sodelovanju z zdravstvenim ministrstvom in onkološkim inštitutom predstavila akcijo Pravi moški. Z njo želijo moške seznanjati z možnostmi preprečevanja in čimprejšnjega odkrivanja raka, za katerim pri nas letno zboli več kot 7000 moških. Akcijo je podprla tudi Vzajemna zdravstvena zavarovalnica.

 • Obvestilo strankam ZPIZ glede obračuna premij DZZ

  14.10.2015

  Cenjene stranke obveščamo, da je pri pripravi datotek za zadnji obračun premije dopolnilnega zavarovanja preko ZPIZ prišlo do tehnične napake. Zaradi napake pri nekaterih zavarovancih odtegljaj ni bil izveden, ali je bil odtegljaj v napačnem znesku ali pa je bil neupravičen, ker je bila zavarovalna pogodba v preteklih mesecih že prekinjena.

 • Povezani s srcem za Gorenjsko

  01.10.2015

  Ob svetovnem dnevu srca so se na Gorenjskem združili srčni ljudje, ki so se podali na 47 kilometrov dolgo preizkušnjo od Kranja, mimo Begunj do Jesenic in s to gesto promovirali zdrav življenjski slog.

 • S srcem za Srce Sloveniji

  02.09.2015

  Vzajemna je letos podprla humanitarno akcijo Srce Sloveniji, v okviru katere je 700 najranljivejših družin dobilo šolske potrebščine.

 • Mali čudež narave

  02.06.2015

  Donacija Porodnišnici Ljubljana dveh CTG aparatov

  S pomočjo Vzajemne so v ljubljanski porodnišnici (KO za perinatologijo Ginekološke klinike UKC Ljubljana) dobili dva nova CTG aparata za spremljanje stanja ploda in nosečnice med porodom.

 • Ne čakajte, izberite

  15.04.2015

  Naša prva skrb, ko zbolimo ali se poškodujemo, je čim prejšnje okrevanje. Vzajemna je zato oblikovala zavarovanje, ki vam omogoča dostop do zdravstvenih storitev brez čakalnih dob, pri najboljših specialistih doma in v tujini, zavarovanje pa krije tudi 850 operativnih posegov. Omogoča vam pridobitev drugega mnenja priznanih domačih in tujih strokovnjakov, pod ugodnimi pogoji pa lahko v zavarovanje vključite še svoje otroke. Do vseh storitev, ki jih boste potrebovali, vam bodo pomagali v Vzajemni, kjer v celoti pripravijo načrt zdravljenja za bolnika in organizirajo vse potrebno, da čim hitreje pride do kakovostnega zdravljenja.


Več novic