Naslovnike posebne ponudbe za sklenitev nezgodnega zavarovanja oziroma zavarovanja Dental smo povabili tudi k sodelovanju v nagradni igri »Vzajemna, vaš Varuh zdravja« za Merilnik tlaka Rossmax X3.

Splošni pogoji nezgodnega zavarovanja oziroma zavarovanja Dental iz posebne ponudbe so na voljo na spodnji povezavi:

(Splošni pogoji nezgodnega zavarovanja SP-NE-16)
(Splošni pogoji zavarovanja Dental SP-Dental-16)

Nagradna igra »Vzajemna, vaš Varuh zdravja« poteka od vključno 10. 1. 2017 do vključno 31. 01. 2017.

V nagradni igri lahko sodelujejo naslovniki posebne ponudbe za sklenitev nezgodnega zavarovanja oziroma zavarovanja Dental v okviru akcije Vzajemna - januar 2017, pod pogojem, da Vzajemna pravočasno prejme pravilno izpolnjen obrazec.

Nagradni sklad vključuje: 1. - 10. nagrada: Merilnik tlaka Rossmax X3 (Vrednost posamezne nagrade: 41,60 EUR).

Žrebanje bo potekalo v prostorih Vzajemne, nagrajenci bodo določeni z elektronskim žrebom, ki ga bo spremljala tri-članska komisija.

Nagrajenci bodo o nagradah in pogojih za prevzem le-teh obveščeni po pošti, in sicer najkasneje do 10. 2. 2017. Če se nagrajenci na obvestilo o prejemu oziroma prevzemu nagrade ne bodo odzvali v roku 14 dni od dneva prejema obvestila, jim pravica do nagrade zapade. Za neprevzete nagrade se žrebanje ne ponovi. Spisek nagrad in nagrajencev žrebanja bo objavljen v sedmih dneh po zaključku žrebanja na spletnem naslovu www.vzajemna.si oziroma najkasneje do 10. 2. 2017. Nagrade niso izplačljive v gotovini.

Vzajemna, d.v.z.

Nazaj na seznam